CROPIX
Glumica u Puli

Jelena Perčin zasjala na crvenom tepihu filmskog festivala u haljini s hrvatskim potpisom

Filmska elita sjatila se na 64. Pula Film Festival, a tamo je, s dečkom Momčilom Otaševićem (27), stigla i 36-godišnja glumica koja je oduševila haljinom odabranom za crveni tepih.

Jelena Perčin, na pulskom je filmskom festivalu, uživala u premijeri dugometražnog igranog filma "Fuck Off I Love You" u kojem igra uz glumice Juditu Franković, Doris Pinčić Rogoznicu, Iskru Jirsak, Csillu Barath Bastaić... Osim na filmskom platnu - u drugom dijelu trilogije u režiji Anđela Jurkasa - zasjala je i na crvenom tepihu, zasjenivši tako sve svoje kolegice.

Odabrala je, naime, haljinu inspiriranu antičkom togom s potpisom hrvatske modne kuće Nebo. Nude haljinu metalik odsjaja, s visokim izrezom koji otkriva nogu, iskombinirala je sa zlatnim sandalama i crnim detaljima - tankim remenom kojim je istaknula struk i torbicom. Duboki dekolte haljine dodatno je naglasila podignutom kosom te delikatnim lančićem domaćeg brenda Perleraj, kojeg je ovog puta odabrala umjesto tradicionalnih konavoskih naušnica koje najčešće nosi.

Na projekciju filma stigla je u društvu crnogorskog glumca s kojim je u ljubavnoj vezi dvije godine, otkad je među njima zaiskrilo na setu serije "Kud puklo da puklo". Skladan glumački par zasigurno će se, nakon Istre, uputiti na jug naše zemlje, u glumičine rodne Konavle, u kojima članica ansambla zagrebačkog HNK-a svakog ljeta odmara s kćerkicom Lotom (8).

Linker
12. travanj 2024 15:06