Profimedia, AKM-GSI
UŽIVA NA HAVAJIMA

Jessica Alba u bikiniju prvi put pokazala trudnički trbuh

Nakon što je prije nekoliko dana objavila da sa suprugom očekuje treće dijete, glumica i poduzetnica Jessica Alba (36) nastavila je uživati u odmoru na Havajima i prvi put pokazala trudnički trbuščić.

Sve je iznenadila kada je u ponedjeljak na Instagramu objavila da očekuje treće dijete sa suprugom Cashom Warrenom. U tome su joj pomogle kćeri Honor Marie (9) i Haven Garner (5) koje se najviše raduju prinovi u obitelji. Da očekuje treće dijete, Alba je dala naslutiti već i ranije na odmoru jer je izbjegavala koktele u kojima je njezin suprug uživao i birala samo voće, a i nije se skidala iz maksi haljina i ogrtača za plažu, cijelo vrijeme pažljivo skrivajući trbuh. Ipak, nakon što je s javnošću podijelila sretne vijesti, slavna se glumica i poduzetnica opustila. I dalje ne ulazi u more bez nekakvog ogrtača, ali je prvi put pokazala svoj trudnički trbuščić dok se sunčala na obali Havaja.

Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Trudna glumica odjenula je bikini sa životinjskim uzorkom, nije se odvajala od svojeg šešira sa širokim obodom i sunčanih naočala, a pri ruci joj je uvijek i prugasti ogrtač s kojim vješto sakrije trbuščić.

Profimedia, AKM-GSI

Linker
18. travanj 2024 15:44