Facebook
Najljepše je uz obitelj

Jole nije ni slutio što mu se sprema dok je uživao na svom 'ananasu'

Splitski glazbenik Joško Čagalj Jole baterije prije koncerta najbolje puni u krugu obitelji. Proteklih dana uz suprugu Anu te njihove tri djevojčice, Emu, Tiju i Ivu uživao je u Rogoznici gdje je održao i koncert.

U obitelji Joška Čagalja nikada nije dosadno, a kako bi i bilo kada popularni Jole uz sebe ima čak četiri žene. Kako to izgleda kad se male ruke slože, splitski je glazbenik pokazao na svom Facebooku. Proteklih se dana obitelj odmara u Rogoznici, a nekoliko minuta mira koje je pokušao ukrasti za sebe na 'must have' luftiću ove sezone, njegove su djevojčice pretvorile u pravu zabavu i Jole je u trenutku završio u bazenu.

I dok je mama sve snimala, djevojčice su se ludo zabavile, a na šalu je bio spreman i uvijek dobro raspoloženi Jole. Na luftiću mu se potom pridružila i supruga Ana koja je na Facebooku dobila pregršt komplimenata na račun svog dobrog izgleda.

Netom prije blagdana Velike Gospe, 45-godišnji Splićanin rasplesao je domaću i stranu publiku na staroj rogozničkoj rivi svojim ljetnim hitovima poput ''Kada Žene Tulumare'', ''Nosi Mi Se Bijela Boja'', ''Duša od Papira'', ''Jednina i Množina''i druge, a kako ne miruje cijelo ljeto, do sada je u njegovim pjesmama uživalo na desetke tisuća ljudi diljem jadranske obale.

Promo

Linker
20. travanj 2024 17:08