Profimedia
NOVA PRVA DAMA

Kako će Melania Trump urediti interijer Bijele kuće?

Ostala su još četiri dana do inauguracije Donalda Trumpa, a paralelno s planiranjem prvih predsjedničkih poteza planira se i – uređenje Bijele kuće.

Dugogodišnja vizažistica Melanije Trump, Nicole Bryl, dala je intervju magazinu US Weekly u kojem je izjavila kako je nova prva dama naumila u Bijeloj kući imati sobu u kojoj će se samo frizirati i šminkati te u kojoj će joj biti garderoba. "Melania želi sobu u kojoj će svjetlo biti savršeno što će naš kreativni tim učiniti još učinkovitijim jer je pravo osvjetljenje ključ svakog izgleda", izjavila je Bryl i dodala da uređivanje Melanije zahtijeva "otprilike sat i petnaest minuta neometane koncentracije."

Još uvijek se ne zna koja će konkretna soba biti pretvorena u spoj frizerskog i kozmetičkog salona i pomalo je teško zamisliti takav sadržaj unutar povijesnog interijera Bijele kuće. Jedina veća promjena koju je Michelle Obama bila unijela u interijer predsjedničke rezidencije bila je obogaćivanje blagovaonice "modernim detaljima", a i taj se potez svojevremeno proglašavao "hrabrim". Nedavno se pojavio video u kojem možete zaviriti u sve prostorije Bijele kuće i provjeriti kako je ondje živjela obitelj Obama.

Nicole Bryl, koja je osim s Melanijom Trump radila i sa Sandrom Bullock i Cindy Crawford, osvrnula se i na inicijativu skupine modnih dizajnera koji odbijaju kreirati za novu prvu damu. "Čini mi se da je to jako ironično jer dok politika nije ušla u priču svi su je željeli odijevati. Ona se, srećom, oko toga uopće ne uzrujava, Melania je jedna od najsamopouzdanijih i samosvjesnijih žena koje poznajem. Vjerujte mi, njezina ljepota i besprijekoran ukus ući će u povijest."

Linker
16. travanj 2024 09:21