Amal i George Clooney u društvu Amaline majke Barie Alamuddin na premijeri filma Suburbicon u Los Angelesu
 Profimedia, Grosby Group
SRETNA OBITELJ

Kavalir Clooney: Na premijeru u društvu supruge i punice

Glumac je ovog vikenda u Los Angelesu predstavljao svoj novi film Suburbicon, a uz suprugu Amal, kao pratnju je poveo i punicu Bariu Alamuddin.

Zgodni supružnici na crvenom su tepihu izgledali senzacionalno kao i uvijek, osobito 39-godišnja Amal koja se ovog puta odlučila za dugu lepršavu toaletu sa šarama u plavim i bijelim nijansama. Na njezinom se licu isticao ruž tamne nijanse, a posebno su do izražaja dolazile masivne dijamantne naušnice. Kao i uvijek, najljepši 'accessories' bila je njezina njegovana i duga smeđa kosa.

Westwood, CA  - George Clooney, Amal Clooney arrives at the Premiere Of Paramount Pictures' 'Suburbicon' at Regency Village Theatre.

Pictured: George Clooney, Amal Clooney

BACKGRID USA 22 OCTOBER 2017, Image: 353655777, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
George i Amal Clooney na premijeri filma Suburbicon u Los Angelesu

Baria Alamuddin na crveni tepih u društvu kćeri i zeta kročila je u dugoj haljini smaragdno-zelene boje, a upotpunila ju je nojevim perjem iste nijanse.

Los Angeles Premiere of
Profimedia, Bauer Griffin
Amal Clooney u društvu mame Barie Alamuddin na premijeri filma Suburbicon u Los Angelesu

George je uz svoje dame izgledao elegantno kao i uvijek, odjenuvši klasični crni smoking i crnu košulju.

Slavni je glumac često u intervjuima naglašavao kako im je punica bila od velike pomoći tijekom prvih mjeseci nakon rođenja malenih blizanaca. Obitelj je tad vrijeme provodila u Clooneyevoj vili na jezeru Como, a baka je imala priliku dobro upoznati unuke u njihovim prvim mjesecima života.

Photo © 2017 NPA/The Grosby Group

Westwood, October 22, 2017.
Suburbicon Premiere held at The Regency Village Theater in Westwood, California on 10/22/17.
In this photo: George Clooney, Amal Clooney, Image: 353660930, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Grosby Group
Profimedia, Grosby Group
Amal i George Clooney u društvu Amaline majke Barie Alamuddin na premijeri filma Suburbicon u Los Angelesu
Amal Clooney, George Clooney, Baria Alamuddin at arrivals for SUBURBICON Premiere, The Regency Village Theatre, Los Angeles, CA October 22, 2017., Image: 353663205, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Priscilla Grant/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Ponosni otac nedavno je iznio i neke nove detalje o Elli i Alexanderu. Djevojčica navodno nalikuje Amal i ima prekrasne velike oči, a njezin ju je tata opisao kao “nježnu i elegantnu”, dok je njezin brat Alexander “pravi debeljuškasti dečko, čiji je smijeh uvijek najglasniji u prostoriji”.

Amal i George Clooney u braku su od rujna 2014. godine, a njihova su dječica na svijet stigla u lipnju ove godine.

Linker
20. travanj 2024 11:27