Instagram
KRALJICA SAMOPOUZDANJA

Kompliment za komplimentom: Lucija Lugomer osvojila obožavatelje fotografijom u kupaćem kostimu

Još početkom ljetne sezone otkrila je da se dobro opremila: za uživanje na plaži ponijela je sa sobom desetak kupaćih kostima, a ovog puta je zablistala u onom koji svi žele - jednodijelnom.

Naš najpoznatiji plus size model Lucija Lugomer (24) straha od skidanja u kupaći kostim odavno nema. Njezine tinejdžerske godine nisu bile lijepe jer su je zadirkivali zbog punašnije figure, ali od tada je hrvatska Ashley Graham, kako je mnogi nazivaju, postala prava kraljica samopouzdanja: nijedna njezina objava na Instagramu ne prođe bez poruke da u životu treba uživati bez straha i frustracija. Tako je i ovog puta, uz fotografiju još jednog u nizu kupaćih kostima, poručila da "Revolucija počinje svaki put kad čujem djevojku kako kaže da se voli".

Ali nije samo poruka oduševila njezine obožavatelje: Lucija je na račun svojeg izgleda u jednodijelnom kupaćem kostimu žute boje također pokupila komplimente. A kako i ne bi kada se skockala kao za izlazak u grad - s malo ruža na usnama i visećim naušnicama dodala je jednostavnom komadu za kupanje dozu glamura.

Još početkom ljeta svima koji je prate je bez ustručavanja otkrila kako bira svoj savršeni kupaći kostim: gornji dio je većinom veličine 80D, dok su gaćice 42 ili 44, ovisno o modelu. Doduše, uvijek uloži mnogo vremena i isproba više modela kako bi pronašla onaj koji joj idealno pristaje - pa ih ponosno pokaže na Instagramu.

Linker
18. travanj 2024 03:45