Instagram
SLATKE MUKE

Korana Gvozdić pretrpala kofere: 'Kako da mu objasnim da mi sve ovo sve treba?!'

Hrvatski komičar Ivan Šarić i voditeljica Korana Gvozdić u ljubavnoj su vezi posljednjih pet godina, a javnost nikada nije bila upoznata s problemima u njihovoj vezi, naprotiv, njihovi osmjesi i romantične objave daju naslutiti kako su jedan od najsretnijih mladih parova na našoj sceni. Ono što ih “muči” stane u jednu simpatičnu Instagram objavu.

“Kako da ja njemu objasnim da mi ovo sve treba za tih par dana!? Me vs. Him” rečenica je koju je lijepa 34-godišnja ekonomistica i voditeljica postavila na svom Instagram profilu uz popratni selfie na kojemu je okružena mnogim kozmetičkim preparatima. Većina njezinih prijatelja i obožavatelja prepoznala se u njihovim slatkim mukama, jer dolaskom godišnjih odmora svi sa svojim boljim polovicama vodimo slične rasprave.

Nakon što su joj prijateljice poručile da i one muče istu brigu prije puta, pisala im je: 'Posljednjih godina se kontroliram. Robu sam drastično smanjila, ali kozmetiku - nema šanse!! A trudim se'.

I dok mnoge žene za put od samo nekoliko dana trebaju desetak kozmetičkih proizvoda i modne kombinacije za sve društvene i vremenske (ne)prilike, njihovim su muškarcima najčešće dovoljne kupaće gaće, nekoliko majica i kratke hlače te spoznaja o tome da je njihova draga ponijela kremu za sunčanje koju je spremna dijeliti.

Uz to, fantastično je imati zabavni rekvizit koji će godišnji odmor učiniti potpunim, pa se Koranin dečko na svom profilu istovremeno pohvalio luftićem u obliku pizze. Jednostavan, šarmantan i duhovit, najnovijom objavom očekivano je “pokupio” gomilu lajkova.

dalmacija puna pizza cut-ova

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric) on

Sudeći po Ivanovoj fotografiji, sretan par trenutno ljetuje na Hvaru, a za pretpostaviti je da će nekoliko dana provesti i u Zadru, rodnom gradu 33-godišnjeg komičara i televizijskog voditelja. A, ovog ljeta, Korana i Ivan imaju povod i za romantičnu proslavu. Naime, prošlog kolovoza, boraveći na njihovom omiljenom grčkom otoku Zakintosu, svoju su vezu zapečatili zarukama. Godinu dana kasnije, lijepi par i dalje djeluje jednako sretno, pa mnogi s nestrpljenjem očekuju daljnje korake u njihovoj vezi.

Linker
19. travanj 2024 04:22