Profimedia
obe orden

Kraljevski orden za Victoriju Beckham: 'Sanjaj na veliko, puno radi i činit ćeš velike stvari'

Kako se čini, 2017. bit će godina u znaku Victorije Beckham: nakon što je predstavila do sad najbolju kolekciju, pokazala svoju "šašavu" stranu u showu Carpool Karaoke i ostvarila uspješnu suradnju s američkim lancem trgovina Target dizajnerica je primila i orden časti britanske kraljice.

OBE orden, odnosno "Officer of the Most Excellent Order of the British Empire" dodjeljuje se osobama koje su se istaknule svojim doprinosima Ujedinjenom Kraljevstvu, a Victoria Beckham ga je dobila za doprinos britanskoj modi. Dizajnerica koja je 17. travnja proslavila 43. rođendan orden je dobila 13 godina nakon svog supruga, Davida Beckhama, odlikovanog za doprinos nogometu.

Profimedia

"Neopisiva je čast i zadovoljstvo biti u Buckinghamskoj palači danas. Ponosna sam na to što sam Britanka i počašćena što mi je orden uručio vojvoda od Cambridgea" - izjavila je dizajnerica koju su na dodjeli pratili suprug te roditelji Jackie i Tony.

Nagradu je primila u elegantnoj tamnoplavoj haljini s vlastitim potpisom iz kolekcije za jesen/zimu 2017. te cipelama u boji crnog vina. Osim što se nerijetko veže uz plemstvo, tamnoplava je boja kojoj se Victoria Beckham u posljednje vrijeme često okreće - s obzirom na to koliko dobro joj stoji, nije niti čudno.

Profimedia

Linker
25. travanj 2024 14:57