Boris Kovacev / Hanza Media
Prekretnica

Larisa i Goran Navojec: Velika promjena u životu bivših supružnika

Bivši supružnici, danas veliki prijatelji i podrška jedno drugome, Larisa i Goran Navojec, jučer su sina zajedno otpratili u prvi razred osnovne škole. Uz njih, u veselom su raspoloženju ispred škole došli i djedovi i bake - ipak je ovo jedan od najvažnijih dana za obitelj! Kako se s bivšim suprugom dogovara oko zajedničkog odgoja djeteta, kako na njihov odnos gleda njezin novi dečko Hrvoje Jelinčić te kakvi su joj planovi ususret skorašnjoj disertaciji u Berlinu, ali i u zagrebačkom Plesnom centru Tala koji je osnovala s kolegicom Tamarom Ćurić, za portal Gloria.hr ispričala je uspješna koreografkinja i plesačica.

Da se sve se može kad se hoće, i u privatnom i u poslovnom životu, pravi je dokaz svestrana koreografkinja i plesačica, 40-godišnja Larisa Navojec koja s nevjerojatnom životnom energijom i pozitivnim stavom pomiruje svaki djelić života i rada.

'Polazak našeg Grgura u školu za nas je velika promjena s obzirom da se sada moramo svi dobro 'posložiti'. On ujutro voli spavati, uvijek smo išli malo kasnije u vrtić, a ja bih rano ujutro, prije nego što se probudi, već odradila mnoge obaveze. Sada toga više nema, u 8.00 treba biti u školi', rekla je Larisa Navojec i dodala kako je njoj sam prvi dan škole došao kao nešto sasvim normalno jer svake godine u svom plesnom centru djecu upisuje u novi, plesni život, i s njima prolazi ono početno uzbuđenje.

Instagram

'Jučer je i Grguru i nama sve još nekako izgledalo kao dječja igra, a danas je to već ozbiljnije, danas je već nastava, a potom ga čeka i dnevni boravak u koji smo ga upisali, tako da će u školi biti do pet', otkriva Larisa koja se s bivšim suprugom viđa, ili barem dogovara i planira, na svakodnevnoj bazi. 'Goran i ja smo ostali jako dobri prijatelji, a moj novi dečko Hrvoje se prilagodio i uklopio u naše sheme i zbilja smo dobro sve posložili da funkcioniramo kao normalni ljudi. Želimo biti primjer sinu, ali i drugima, da se sve može riješiti na civiliziran način', rekla je koreografkinja.

Larisa ove godine već četvrtu jesen odlazi u Njemačku – ove godine i posljednji put jer je magisterij koreografije na Soda studiju u Berlinu privela kraju. Odnosno, tamo fizički biti do kraja godine, a odlazi još ovog mjeseca.

'U Berlin se vraćam i ostajem još samo do kraja godine, kad moram predati završni rad. Bit će to intenzivno, jer 5. listopada sudjelujem u predstavi poznatog koreografa i autora Clementa Layesa.

Kraj godine označit će predaja završnog rada, a potom, u veljači, planiram završiti disertaciju', govori Larisa i dodaje kako će potom u Hrvatskoj verificirati diplomu.

Trebalo je sve ove godine dobro uskladiti privatni život, poslovne obaveze i studij. 'Već smo uhodan tim, a tako će i ostati. Grgur će ostati u s ocem u Hrvatskoj, ja ću pokušati dolaziti svaka dva tjedna, nekako ćemo izgurati još te mjesece', govori Larisa kojoj već pristižu poslovne ponude, ima i neke svoje planove, ali o tome je za sada ipak samo rekla: 'Ne bih još o tome, da ne ureknem'. Sve ipak ukazuje da je njezino srce u Hrvatskoj, da će tu nastaviti graditi karijeru, otvorena za inozemne angažmane iz zagrebačke baze.

Ljeto je provela sa sinom i dečkom Hrvojem Jelinčićem, DJ-em poznatijim kao DJ hrwoE s kojim je vezu započela početkom prošle godine, nakon što je pola godine prije toga objavila da se razvodi od Gorana. Goran i Larisa zajedno su proveli 13 godina, od toga šest u braku.

Instagram

Sa šest godina mlađim dečkom Larisa danas dijeli prekrasne životne trenutke – svaka zajednička fotografija koju objavi na društvenim mrežama govori samo jedno, a to upućuje na veliku ljubav.

Linker
30. ožujak 2024 11:12