Profimedia, Acepixs
Ležerna ljepotica

Lice Heidi Klum bez šminke počelo je otkrivati njezine godine

Slavnu njemačku manekenku mnogi su često navodili kao primjer žene nepromjenjiva izgleda. Ipak, posljednje fotografije otkrivaju da ni Victorijina anđelica nije imuna na starenje

Bivša manekenka Heidi Klum ostvarila je zavidnu karijeru u svijetu mode. Uz to što se i dalje bavi modellingom, ova 43-godišnjakinja bila je i anđelica Victoria Secreta, dizajnerica nakita i donjeg rublja, zvijezda realityja, tv voditeljica, ali i članica žirija američkog Supertalenta.

Atraktivna i uspješna, Heidi je rado viđeno lice na svim svjetskim modnim i društvenim događanjima, pa i u ležernim izdanjima na gradskim ulicama.

Fotografi su ju tako prije nekoliko dana zamijetili u šetnji sa svoje četvero djece. Nasmijana i vedra, lijepa mama lice je tad djelomično prekrila sunčanim naočalama, a dodatnu ju je uljepšavao blistav osmijeh koji su joj djeca izmamila.

June 13 2017, New York City

TV personality Heidi Klum goes make-up free as she leaves a downtown hotel on June 13 2017 in New York City

By Line: Curtis Means/ACE Pictures


ACE Pictures Inc
Tel: 6467670430
Email: info@acepixs.com, Image: 337639695, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Acepixs
Profimedia, Acepixs

, New York, NY - 6/13/17

Heidi Klum leaves a New York City hotel.

-PICTURED: Heidi Klum
-, Image: 337638589, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

, New York, NY - 6/13/17

Heidi Klum leaves a New York City hotel.

-PICTURED: Heidi Klum
-, Image: 337640117, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Ipak, samo nekoliko dana kasnije, Heidi je fotografirana pri izlasku iz njujorškog hotela. Odjevena u jednostavnu dnevnu dugu crnu haljinu bez naramenica, s pomalo nemarno raspuštenom kosom i u potpunosti bez šminke, Heidino je lice ovaj put otkrivalo umor, ali i činjenicu da se ljepotica približava 50-ima.

Linker
19. travanj 2024 15:51