Davor Matota
17-GODIŠNJA MANEKENKA

Lijepa kći Saše Kopljara razvedrila tmurnu zagrebačku špicu

Kći poznatog televizijskog voditelja Saše Kopljara prošle je godine još prije ljeta osvojila londonsku modnu pistu, a ove jeseni blista na zagrebačkoj špici.

Gimnazijalka Ariana Kopljar (17) razvedrila je tmurnu zagrebačku špicu, a kako i ne bi kada je lani bila jedna od manekenki koje su nosile nove kreacije luksuzne modne kuće Dior. Ipak, mlada manekenka po svojem se stilu ne razlikuje mnogo od svojih vršnjaka.

spica / Zagreb 14.09.2017. / foto: Davor Matota / Ariana Kopljar
Davor Matota

Najbolje se osjeća u trapericama, majici, tenisicama i kožnatoj jakni, a takav stajling odabrala je i ovaj put. U vrlo ležernoj modnoj kombinaciji je 17-godišnja manekenka prošetala centrom Zagreba, ali rijetko kome nije zapela za oko. Jednakom brzinom osvojila je i čelne ljude iz Diora: naime, za poziv na reviju nije išla na casting, bilo je dovoljno da njezina agentica pošalje fotografije.

Dior, Cruise 2017, London, May 31 2016, Image: 289071868, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FirstView
Profimedia, FirstView
Ariana Kopljar prošle godine na reviji kuće Dior

I dok je ona svoju manekensku karijeru započela revijom o kojoj mnogi modeli godinama sanjaju, njezinim roditeljima ipak je najvažnije da Ariana bude posvećena školi. Sudeći po ruksaku na njezinim leđima – s time neće biti problema.

Linker
15. travanj 2024 17:54