Livio Andrijić / Hanza Media
Romantika na Stradunu

Lucija Lugomer nakon zaruka: 'Mama, znam da me gledaš i plačeš sa mnom'

Romantične zaruke u Dubrovniku zauvijek će pamtiti plus size manekenka Lucija Lugomer (24) koja je odmah nakon što je njezin dragi, Danijel Grlić kleknuo i zaprosio je, ponosno pokazala i prsten.

''Rekla sam 'DA'! Sretna sam sto s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije'', pohvalila se Lucija Lugomer na društvenim mrežama.

Facebook

Prvi hrvatski plus size model ne krije sreću zbog zaruka, no poseban trenutak zbog kojega su još dodatno navrle suze bio je onaj kada se sjetila majke koja već 13 godina nije s njom. Naime, Lucijina majka izgubila je bitku s karcinom dojke, ali svakoga trenutka živi u njezinom sjećanju. 'Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa samnom', napisala je. Golema podrška u životu joj je otac Željko za kojega često kaže da je njezin heroj.

Ljubav s Danijelom Grlićem, vlasnikom franšize Sushi by A’s za Hrvatsku, započela je 2015.godine, a spojila ih je ljubav prema hrani. Upoznali su se putem interneta kada je on tražio zaposlenike. Ubrzo su počeli živjeti zajedno i shvatili da su srodne duše. Sada, nakon romantičnih zaruka u Dubrovniku im samo preostaje odabrati datum vjenčanja.

Linker
20. travanj 2024 10:42