ŽENSKE SNAGE

Ma kakvi frajeri?! Nina s prijateljicom u sauni, Kardashianka na trampolinu

Koliko god voljele romantične vikende s partnerima, raznolika društva i razgovore s muškim prijateljima, ženski su provodi uvijek neprocjenjivi. A to znaju i poznate hrvatske, ali i svjetske dame.

Užurbani način života ne ostavlja mnogo vremena za druženje s prijateljima. I kad dugoočekivani vikend stigne, teško je uskladiti sve želje i potrebe obitelji i prijatelja, no ove su poznate dame jučerašnji dan odlučile provesti isključivo u društvu svojih prijateljica. Jer, one su tu kad nitko nije.

Anđa Marić, uspješna glazbenica i spisateljica svoju je životnu radost zbog pobjede svog snažnog duha nad bolešću koja ju je zadesila odlučila podijeliti sa starom prijateljicom. Žene su uživale u Ljubljani u zajedničkom ručku, a hrabra Anđa ne skida osmijeh s lica. Naime, nakon strašne dijagnoze multiple skleroze, majka 13-godišnjeg Gašpera zadivljujuće se nosi s bolešću koja ju je zadesila. Iako i dalje hoda uz pomoć štake, najnoviji liječnički nalazi ukazuju na znatno poboljšanje cjelokupnog stanja organizma.

Mit meine alte freundin Salomé

A post shared by andjamarics (@andjamarics) on

Televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin pak, nakon jučerašnjeg opuštanja uz bazen, večer je provela u ugodnom ženskom društvu. Nasmijane i raspoložene, mlade žene uživale su na terasi jednog zadarskog hotela. Antonija, lijepa i dotjerana kao uvijek, zasjala je u cvjetnom izdanju od glave do pete.

#mygirls #funnight #funtime

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

I dok su se mnogi ovog vikenda odlučili za odlazak na more, naša proslavljena atletičarka Sandra Perković, koja je prije nekoliko dana napunila 27 godina, slobodnu subotu iskoristila je za provod s prijateljicama u poznatom zagrebačkom kafiću. Ima li ljepšeg načina za proslavu rođendana od ljetne večeri s najdražim ženama?

Thank you girls for this amazing night #ForeverYoung

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Pjevačica Nina Badrić produženi vikend provela je opuštajući se u Opatiji, a tko je bolje društvo za spa vikend od najbolje prijateljice?

#litoidemala #relaxationmode #friendshipgoals

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

I dok su poznate Hrvatice mahom svoje muškarce ovog vikenda stavile u drugi plan, kad govorimo o poznatim ženama, nije drugačija situacija ni na drugom kraju svijeta. Kourtney Kardashian sa svojim se djevojkama vratila u djetinjstvo i uživala na velikom napuhanom toboganu. Jer, girls just wanna have fun, zar ne?

the only three grown-ups (sort of) to go on

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Linker
18. travanj 2024 19:17