Vedran Peteh / Hanza Media
24 GODINE NA VRHU

Magazin Gloria u novom dizajnu ekskluzivno predstavlja Leu i Maru; preslatke blizanke Nevene Rendeli

Magazin Gloria u novom dizajnu ekskluzivno predstavlja TV voditeljicu Nevenu Rendeli Vejzović i njene preslatke blizanke Leu i Mare, a samo nova Gloria daruje vam 48 kupona za najbolji jesenski šoping s popustima do 40 posto u dućanima diljem Hrvatske

Gloria je gotovo 24 godine uvjerljivo najčitaniji i najprodavaniji tjednik u Hrvatskoj te najomiljenija revija za žene. Cijelo to vrijeme dosljedna je istim životnim vrijednostima i na svojim stranicama donosi zanimljive priče iz svijeta slavnih, otkriva mlade talente iz svih sfera društvenog života te prati i promovira postignuća vrijednih poslovnih ljudi čija pozitivnost i uspjeh nadahnjuju čitatelje svih generacija.

U skladu sa svjetskim trendovima osvježili smo dizajn magazina Gloria i obogatili sadržaj, u želji da našim čitateljima pružimo još veće zadovoljstvo praćenja omiljenih tema.

Nova, redizajnirana Gloria u prodaji je od 28. rujna po cijeni od 15 kuna, a naslovnicu krasi voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja ponosno predstavlja svoje tromjesečne blizanke Leu i Mare.

Kako redizajn ne bi bila jedina poslastica za čitatelje, u novom broju Glorije darujemo 48 kupona za jesenski shopping s popustima do 40 posto u prodavaonicama diljem Hrvatske. Kupone možete iskoristiti od 28. rujna do 4. listopada na prodajnim mjestima navedenim na poleđini kupona i tada ostvarujete popust od 30 posto, no na Shopping day, u subotu, 30. rujna, popust iznosi 40 posto za plaćanje svim Zaba MasterCard karticama.

Linker
06. travanj 2024 02:35