Instagram
Pjevačica bez dlake na jeziku

Maja Šuput: 'Nadam se da su mi susjedi oprostili'

Kod Maje Šuput je uvijek sve na mjestu: frizura, šminka, odjeća koju se danima komentira na društvenim mrežama. Kod nje su uvijek na mjestu i osmijeh i dobro raspoloženje. Baš takva, na mjestu, ali izazovna u svakom pogledu, Maja je i u razgovoru – neposredna i bez dlake na jeziku. Pjevačica nam je otkrila kako je ovih dana slavila svoj rođendan, ali i kako živi 'na četiri kotača'

Maja Šuput slavi od jutra - pristižu darovi, stigla je i torta, prekrasna crno-bijela i ukrašena golemim ružičastim cvjetovima, a i sve su svjećice na broju - njih ukupno 38! No, niti ovaj dan nije uspjela dočekati kod kuće u Zagrebu, a takav joj je život, kaže, postao navika.

'Znala sam da ću na rođendan biti na putu pa sam ga proslavila još prije tjedan dana. Dio društva okupila sam u stanu, nadam se da su mi susjedi oprostili što smo bili glasni. Dio ekipe okupila sam u izlasku i odlično smo se proveli, mogu samo reći da je bilo žestoko. Sinoć sam također u izlasku dočekala rođendan, a danas će to biti malo mirnije slavlje', rekla je pjevačica Maja Šuput na svoj poseban dan, a na pitanje hoće li večeras slaviti udvoje, zagonetno se nasmijala.

Maja tjednima unaprijed zna raspored svojih nastupa - kod kuće, u Zagreb, dođe na dan, dva i već se priprema za dalje. 'Nisam navikla biti kod kuće i vjerujete mi, još uvijek ne znam gdje mi je topla, a gdje hladna voda. No, volim svoj posao, volim biti na putu, volim spavati po hotelima i sve mi to nije problem', rekla je. Nismo odoljeli pitati Maju kako se snalazi s pranjem, peglanjem i pakiranjem odjeće budući da tako intenzivno živi. 'Kad idem na put, točno izračunam koliko mi čega treba, i nosim sve – puta dva, i to u privatnom i poslovnom koferu. Često se dogodi da nešto pukne, krene po zlu i imam za presvući se. Puno stvari nosim na vješalicama, zato je moj auto putujući ormar. Ako sam pak jako dugo u hotelu, ondje perem odjeću', otkrila je.

Na pitanje kako reagira na učestale komentare da se podvrgla estetskim zahvatima na licu, spremno odgovara: 'Jedan da pročitam da sam nešto radila s obrazima, drugi dan sam napravila već nešto drugo, potom sam u vezi, pa sam zaručena… ne reagiram više na to, s godinama sam očvrsnula. Prije me puno toga smetalo, više ne', kaže Maja.

Svima je poznato da je Maja velika radoholičarka, no malo ih zna da spava četiri do šest sati dnevno. 'Cijeli moj bend i ja tako živimo, odspavamo najviše šest sati, često i svega četiri sata, obavezno se nađemo na doručku i već krećemo u drugi grad', govori.

Instagram

Kad joj se ukaže sat, dva slobodno, obavezno ide na masažu, barem tri, četiri puta tjedno, a obožava i posjete kozmetičarki gdje osim na tretmane lica, voli ići na manikuru i pedikuru.

'Katkad me sve kosti bole, puno skačem… masaža mi je tada spas. Od tretmana za lice najviše volim kisik za lice, od toga koža prekrasno prodiše. Pedikuru obožavam, volim kad me se dira i prčka po stopalima', rekla je kroz smijeh i za sebe rekla da je oduvijek žena koja voli sebe, voli da je se uljepšava, svaki dan ima opranu kosu, uredne nokte, namirisana je i nikada ne izađe dlakava iz kuće.

Jako pazi na prehranu i ne jede junk food, u teretani je svaki dan kad je u Zagrebu, pa makar bila u najgorem stanju. Zagreb voli osobito u vrijeme Adventa. 'Grad je procvjetao posljednjih godina, a oko Božića je najljepše. Svi izlaze, veseli su, piju vino, šampanjac, zabaviti se može čak i ponedjeljkom. Svima govorim da u to vrijeme moraju biti u Zagrebu! I gastro ponuda je sve bolja, a ja volim ići u restorane', govori Maja i na upit zašto je ne viđamo na zagrebačkoj špici, barem tijekom onih rijetkih subota kad je u svom gradu, odgovara: 'Volim imati opušten dan, mirnu subotu, skoknem tek do restorana. Na špici bih bila meta paparazza, ne da mi se to uvijek.'

Kad smo je upitali s kim bi snimila duet, nakratko je zastala, pa odlučno rekla, kratko i jasno: 'S Čolićem'. U svom automobilu pak ne sluša glazbu, to su, kaže, oni trenuci kad smiruje dušu, promatra prirodu i skuplja energiju za idući koncert.

Instagram

Linker
20. travanj 2024 19:54