REUTERS
SPONTANA REAKCIJA

Margot Robbie je ošamarila Leonarda DiCaprija i dobila - najvažniju ulogu u karijeri!

Uloga u 'Vuku s Wall Streeta', koja je proslavila Margot Robbie i lansirala je među najveće svjetske zvijezde, došla je kao rezultat šamara kojeg je glumica opalila Leonardu DiCapriju.

Šamar se dogodio na audiciji za film, a redatelj Martin Scorsese je u tekstu koji je o glumici napisao povodom njezinog izbora među 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu objavio – "Pri prvom našem susretu si je osigurala ulogu. Gromovita reakcija i šamar koji je odvalila Leonadru DiCapriju sve nas je zapanjio, znali smo da je to – to!"

Margot Robbie je ranije u intervjuu za Harper's Bazaar govorila o toj slavnoj audiciji i objasnila što joj je prolazilo kroz glavu kada je odlučila ošamariti lijepog Lea – "Razmišljala sam o tome kako imam doslovno trideset sekundi za ostaviti dojam i kako me nitko neće zamijetiti ako ne napravim nešto impresivno. To je bila prilika kakva se pruža jednom u životu. Počela sam vikati na njega i onda je on počeo urlati na mene. A stvarno je bio strašan, jedva sam to mogla podnijeti. Njegov dio scene završava rečenicom – 'Trebala bi biti sretna što imaš muža poput mene, sada dođi i poljubi me'. Došla su mu stvarno blizu i pomislila 'Možda bih ga trebala poljubiti. Kad ću idući put dobiti priliku da poljubim Leonarda DiCaprija?'. Ali drugi dio mog mozga to nije dopustio i jednostavno sam ga ošamarila. Iznenada. I opsovala sam pritom. To uopće nije bilo u scenariju, a sjećam se da su svi koji su bili u prostoriji naglo umuknuli, a ja sam se smrznula."

Ono što je moglo ispasti kao totalna katastrofa ispostavilo se najboljom odlukom u karijeri Margot Robbie i danas sigurno ne žali što je Leonarda DiCaprija počastila sočnim šamarom.

Linker
18. travanj 2024 20:24