Davor Matota
NA ZAGREBAČKOJ ŠPICI

Marin Čilić ne skida pogled sa svoje lijepe djevojke

Iako ne voli govoriti o svojem privatnom životu, naš najbolji tenisač Marin Čilić uhvaćen je kako uživa sa svojom dugogodišnjom djevojkom na zagrebačkoj špici.

Rijetko viđeni u opuštenoj atmosferi, Marin Čilić i njegova djevojka Kristina Milković uživali su u sunčanom danu u Zagrebu. Iako su bili u društvu prijatelja, hrvatski tenisač nije skidao pogled sa svoje djevojke.

Spica / Zagreb 2005.2017. / foto: Davor Matota / Marin Cilic i djevojka Kristina Milkovic
Davor Matota /

Samozatajnu Dubrovkinju se većinom može vidjeti kako Čilića bodri s tribina, a on ju je u jednom intervjuu pohvalio kako mu je, osim što je njegova najvatrenija navijačica, ujedno i privatna psihologinja. Naime, uz politologiju diplomirala je i psihologiju, a svojevremeno je bila proglašena najseksi Dubrovkinjom. S obzirom na to da je par u vezi od 2009., mnogi očekuju da će uskoro i oni pred oltar, ali Čilić je lani rekao kako za to još ima vremena.

- Dva starija brata su se oženila pa valjda očekuju da je sada red na mene. Ali ja ne žurim. Polako, ja još slažem kockice - kazao je prošle godine. Iako o braku ne razmišljaju, par itekako uživa u slobodnim trenucima poput onog na zagrebačkoj špici.

Spica / Zagreb 2005.2017. / foto: Davor Matota / Marin Cilic i djevojka Kristina Milkovic
Davor Matota

Linker
16. travanj 2024 23:16