REUTERS
PRVA DAMA

Melania Trump: Nezaboravan rođendan u ulozi prve dame

Prvi rođendan koji je proslavila na funkciji prve dame Melania Trump sigurno će upamtiti. U srijedu je napunila 47 godina, a dan je provela u Nacionalnoj umjetničkoj galeriji u Washingtonu gdje se održavao svečani ručak supruga senatora.

Prva dama je blistala u modroj haljini s dvorednim kopčanjem, a iz njezinog se osmijeha moglo pročitati da je riječ o posebnom danu. Na Instagram je postavila fotografiju s govornice i napisala da je bila "oduševljena što je bila počasna gošća i da svima zahvaljuje na lijepim riječima i podršci".

Predsjednički par je također dočekao učitelje u Bijeloj kući kako bi proglasili učitelja godine, a i taj je događaj naravno završio na Instagramu.

U međuvremenu je i ostatak obitelji na društvenim mrežama Melaniji čestitao rođendan. Donald Trump je postavio fotografiju s inauguracije i napisao jednostavno "Sretan rođendan našoj prvoj dami", a Ivanka je bila nešto rječitija sa "Sretan rođendan našoj prvoj dami (i mojoj nevjerojatnoj pomajci!) Melaniji Trump. Ona je izvanredan primjer ljubaznosti i ljupkosti za sve nas!"

Linker
17. travanj 2024 16:07