Profimedia, AKM-GSI
Nije sve crno - crno

Melanie progovorila: 'Najbolji lijek za moju bolest bio je razvod'

Mnogi bračne probleme bogatih i slavnih shvaćaju kao 'probleme onih koji nemaju briga pa si ih sami stvaraju', no valja se prisjetiti da je svakome njegov problem najveći pa tako i oni padaju 'dušom i tijelom'. Slavna je glumica priznala da je razvod braka na nju djelovao iscjeljujuće što dovoljno govori o dubini problema koji su je tištili u braku.

Imala je uspona i padova u životu, no uvijek se nekako izvukla - Melanie Griffith ostala je zvučno ime Hollywooda koja i nakon estetskih zahvata, i nakon borbe s alkoholom i svih njezinih ispada opet nekako budi pozitivne konotacije. Prije nekoliko dana bila je zapažena govornica na konferenciji koja se bavi dostignućima u istraživanju ljudskog mozga na Beverlly Hillsu, gdje je govorila sa svojom borbom s epilepsijom. Ukazala je, između ostalog, i na jedan dublji problem cjelokupnog društva. Naime, ispričala je, toliko je dugo inzistirala na dijagnozi i toliko potrošila na dijagnozu i liječenje, da se javno pitala što bi s njom i njezinim zdravljem bilo da je bila siromašna samohrana majka troje djece, a ne bogata i slavna žena.

'Bila je 2011. godina kad sam se srušila na jahti tijekom filmskog festivala u Cannesu. Odveli su me u bolnicu i nakon obrade, kad sam došla k sebi, pustili me natrag na brod. Potom sam na brodu doživjela još jedan napadaj i ponovo došla u bolnicu. Tek su mi tada napravili EKG i ozbiljno me shvatili', rekla je i dodala: 'Kad sam se vratila u SAD, dijagnosticirali su mi epilepsiju. Strašna mi je bila ta spoznaja da meni nije bilo dobro, a da mi 20 godina nitko nije posvetio dovoljno pažnje čak ni da me dijagnosticira.'

Potom je rekla da već tri godine nije imala napadaj i da su napadaji bili poticani iznimnim stresom. 'Svaki napadaj koji sam imala bio je u vrijeme kada sam bila pod iznimnim stresom', istaknula je glumica koja se bori i s rakom kože.

Melanie je tada priznala i da se broj napadaja sasvim prorijedio nakon što se 2014. razvela od glumca Antonija Banderasa s kojim je u braku provela 18 godina.

'Razvela sam se, što je na mene djelovalo iscjeljujuće', rekla je.

Melanie ima troje odrasle djece: Dakotu Johnson iz braka s Donom Johnsonom, Stellu iz braka s Antonijom mBanderasom, te Alexandera Bauera iz braka sa Stevenom Bauerom.

West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Melanie Griffith and her daughter Dakota Johnson are spotted catching up over coffee in West Hollywood. The pair laughed and chatted before getting up giving each other a hug and kiss and heading on their way.

Pictured: Melanie Griffith, Dakota Johnson

BACKGRID USA 14 SEPTEMBER 2017, Image: 349403700, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Melanie Griffith i kćer Dakota Johnson

Linker
16. travanj 2024 00:38