REUTERS
'Peteročlana obitelj'

Messijeva supruga objavom na Instagramu dobila preko milijun lajkova

Ljubav stanuje na adresi nogometne legende Lionela Messija i njegove supruge Antonelle, a nakon dvoje djece i vjenčanja u srpnju, opet imaju razloga za sreću

Nenadmašni nogometaš Lionel Messi i supruga Antonella Rocuzzo čekaju treće dijete! Njihova je ljubav velika kao kuća, budući da se znaju još od djetinjstva, a zaljubili su se prije deset godina. U vezi su dobili dva sina, Matea i Thiaga, a Antonella je upravo otkrila da je ponovo trudna. Biti će ovo prva beba koju će dobiti u braku - par se vjenčao tek ljetos, početkom srpnja, u rodnom gradu Rosariju u Argentini, njima posebno dragom jer su se tamo upoznali.

Antonella je sve rekla objavom fotografije na kojoj sretna obitelj pozira u punom sastavu, a sva tri njezina najdraža muškarca drže joj ruku na trbuhu. Uz fotografiju je napisala 'Peteročlana obitelj' i svijetu tako dala do znanja da je prinova na putu. Trbuščić se tek nazire, pa se čini da su ovo prvi mjeseci trudnoće.

Nevjerojatnih MILIJUN i 64.000 ljudi dalo je like za ovu objavu, a njihovi vjerni pratitelji ostavili su im i preko 20 tisuća poruka s najljepšim željama.

Familia de 5❤️❤️❤️❤️❤️ #blessed

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Linker
19. travanj 2024 02:16