Everett
BOKSAČKA LEGENDA

Mike Tyson se sprema za ozbiljnu glazbenu karijeru

Boksački meč između repera Soulja Boya i Chrisa Browna privlači mnogo pozornosti, ali ne samo zbog dvojice uključenih glazbenika, već i zbog toga što će ih za meč spremati boksačke legende.

Osobni trener Chrisa Browna bit će Mike Tyson, a Soulja Boya će trenirati Floyd Mayweather kojega mnogi smatraju najboljim boksačem svih vremena.

Verbalno prepucavanje na društvenim mrežama između Chrisa Browna i Soulja Boya kulminiralo je najavom o boksačkom meču koji će imati tri runde, a Brownov trener, nekadašnji boksački as Mike Tyson svoju je ulogu shvatio i više nego ozbiljno.

Uz to što priprema svog pulena za ovaj važan susret, Tyson je sve aktivniji i u glazbi i nedavno je objavio da priprema rap album. Prvo je objavio pjesmu u kojoj napada Soulja Boya, a sada se udružio s producentom Damonom Elliotom kako bi snimio čitavu ploču. "Naravno da ćemo to učiniti. Izbacit ćemo još singlova i napraviti album. Zašto ne bismo? Ja sam prodao 150 milijuna albuma, osvojio Grammy i sedam puta bio nominiran, znam što pričam. Mike Tyson dolazi i sretan sam zbog toga!" – izjavio je Elliot.

Posljednji celebrity koji se uključio u priču oko ovog meča je još jedan bivši boksački šampion. Lennox Lewis, trostruki svjetski prvak u teškoj kategoriji izjavio je da bi u tom susretu volio biti – sudac.

Linker
25. travanj 2024 13:38