Privatni album
OBITELJSKA IDILA

Mirjana Mikulec: Ovako izgleda naš hedonizam

Kratki bijeg iz Zagreba i baterije su napunjenje za nove radne pobjede - priča nam Mirjana Mikulec koja je uživala u francuskoj prijestolnici kojoj se uvijek rado vraća

Zagrebačka dizajnerica Mirjana Mikulec ukrala je par dana za sebe i svoju obitelj te uživala u uvijek iznova čarobnom Parizu. Za romantično putovanje sa suprugom Krešimirom je uvijek spremna, a time je ‘zarazila’ i svoje dvije kćeri, 15-godišnju Mateu i sedmoipolgodišnju Miju.

‘U Parizu smo bili tri dana i maksimalno ih iskoristili. Budući da nam ovo nije prvi posjet, nismo bili opterećeni razgledavanjem znamenitosti, ali uvijek je užitak proći ponovo pored Louvrea i Eiffelovog tornja kao i posjetiti Disneyland koji svaki put iznova probudi djecu u svima nama. Ovo je bilo jedno hedonističko putovanje, s prijateljima smo obilazili restorane, uživali u poznatim francuskim slasticama, ispijali kave na sunčanim terasama’, ispričala nam je Mirjana koju je posebno fasciniralo popularno mjesto Cafe de l'Homme s čije terase se pruža nestvaran pogled na Eiffelov toranj.

Privatni album
Cafe de l'Homme

Privatni album / Privatni album
Mirjana Mikulec u Parizu
Privatni album
Privatni album
Mirjanine kćeri najviše su uživale u Disneylandu

Privatni album
Privatni album

Linker
24. travanj 2024 09:23