Profimedia, INSTAR Images
NAPAD FANOVA

Mislite da je zvijezdama lako? Ovo će vas razuvjeriti...

Novac, slava, obožavatelji… nekad je stvarno lako zavidjeti celebrityjima, ali još je lakše zaboraviti da unatoč svim luksuzima ni njima nekad nije lako.

Mnoge se zvijezde često žale na to da im najviše nedostaje privatnosti, a najnoviji je primjer pokušaj ručka Justina Biebera u zalogajnici u Australiji. Bieber je i inače poznat po svojem specifičnom "toplo-hladnom" odnosu prema obožavateljima koji nekad zaista pređu granicu pristojnog ponašanja i dobrog ukusa.

U zalogajnici Chargrill Charlie's Justin i njegovo društvo su sjeli za stol na terasi, a učas ih je okružila velika skupina "Beliebera" koji su samo stajali s mobitelima "na gotovs", spremni da on počne jesti i da to snime. Kada je završio s obrokom morao je otrčati u auto kako bi pobjegao od razularenih fanova.

Na jednoj snimci se čuje kako im govori – "Što više vičete i ponašate se kao životinje, to ovo sve manje nalikuje razgovoru", a prošlog svibnja je bio najavio da se više neće fotografirati s fanovima. Tada je na Instagramu napisao – "Došlo je do točke gdje me ljudi uopće ne pozdravljaju ili doživljavaju kao ljudsko biće, osjećam se kao životinja u zoološkom vrtu, a želim zadržati zdrav razum."

Nakon ovih uznemirujućih scena zaista ga nije teško razumjeti.

Linker
20. travanj 2024 10:56