Everett
AUSTIN SWIFT

Mlađi brat Taylor Swift izlazi iz sjene slavne sestre

Mlađi brat Taylor Swift malim, ali sigurnim koracima gardi zvjezdanu karijeru. Ne prati put svoje popularne starije sestre i umjesto glazbe odlučio se za – glumu.

Mlađi brat Taylor Swift malim, ali sigurnim koracima gardi zvjezdanu karijeru. Ne prati put svoje popularne starije sestre i umjesto glazbe odlučio se za – glumu.

Najnoviji angažman pristalog 24-godišnjaka uloga je u serijalu "Embeds". Ova politička komedija prati tim mladih i neiskusnih novinara koji pokrivaju predsjedničku kampanju prateći kandidate. Mladi Swift glumi momka jedne od novinarki, a njegov je lik posvećen partner predan pokušajima da sačuva odnos sa svojom djevojkom iako je to ponekad teško budući da ona za "svojim" kandidatom putuje širom Sjedinjenih Američkih Država.

Ovo nije njegova prva uloga. Prošle je godine glumio s Pierceom Brosnanom u kriminalističkom trileru "I.T", a pojavio se i u kriminalističkoj drami Bena Afflecka "Live By Night".

Mlađi Swift je sve zanimljiviji medijima, ne samo zbog sestre, već i zbog vlastitog rada pa je i Vanity Fair objavio intervju sa zvijezdom u usponu u kojem su razgovarali o njegovoj ulozi i o tome kakav je osjećaj gledati samoga sebe na ekranu.

Reuters
Taylor Swift i Austin Swift na dodjeli 71. Zlatnih globusa, 2014.

Inače, Austin Swift je prvi put postao šire poznat kada je Kanye West na svojem albumu "The Life of Pablo" objavio pjesmu u kojoj jako loše govori o njegovoj starijoj sestri. Austinova reakcija je bila iskrena i dirljiva. Bacio je u smeće svoj par Kanye West Yeezys tenisica, a video u kojem to čini u trenu je postao viralan.

Linker
26. travanj 2024 01:56