Globo/X17online.com
SASVIM ISKRENO

Najveći strah pop zvijezde: Zbog kronične bolesti ne zna hoće li moći imati djecu

Pop zvijezda je u dokumentarcu koji pruža uvid u njezin privatan život otkrila svoj najveći strah.

Pjevačica Lady Gaga (31) je u dokumentarnom filmu "Gaga: Five Foot Two", koji se prikazuje na Netflixu, svojim obožavateljima pružila potpuni uvid u ono što se događa u njezinom privatnom životu – daleko od svjetla pozornice. Američka pop zvijezda, poznata po svojim ekstravagantnim modnim kombinacijama, pokazala je da njezin scenski lik nije ni približno sličan onome tko ona zapravo je. Zbog toga mnogi smatraju da je dokumentarac zapravo priča o Stefani Germanotta – kako je njezino pravo ime.

Splash News
Lady Gaga na predstavljanju dokumentarnog filma u Torontu

Pjevačica je u dokumentarcu razotkrila sve svoje najveće strahove, ali i progovorila o ljubavnim krahovima te o bolesti zbog koje je morala odgoditi svoju europsku turneju. Upravo zbog fibromialgije, odnosno boli u mišićima, ligamentima i tetivama, ali i operacije kuka na kojoj je bila 2013., Lady Gaga strahuje da neće moći zasnovati vlastitu obitelj, a djeca su joj najveća želja. Zabrinuta je da zbog kronične boli po cijelom tijelu neće moći ostvariti svoje snove, a boji se i poroda zbog operacije kuka.

- Mislim da mogu ostati trudna, ali ne znam kako ću. Ne znam kako bi porod mogao izgledati. Što će moji kukovi? – izgovorila je uplakana Lady Gaga u dokumentarcu u kojem je progovorila i o svakom od svojih bivših partnera i teškim prekidima kroz koje je prolazila. Obožavatelji su bili šokirani kada je pjevačica lani otkrila da je raskinula zaruke s glumcem Taylorom Kinneyjem koji ju je zaprosio na Valentinovo 2015. godine.

Singer Lady Gaga arrives with finance Taylor Kinney at the 73rd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 10, 2016.  REUTERS/Mario Anzuoni
Reuters/EPH / REUTERS
Lady Gaga s bivšim zaručnikom Taylorom Kinneyjem na dodjeli Zlatnih globusa u siječnju 2016. godine

- Želim ići na turneju i imati obitelj. Ali nikada ne uspijem u svemu. Moj ljubavni život se urušio - izjavila je pop zvijezda čiji su prekidi veza išli korak u korak s uspjesima.

- Tužan je dan kada nastupam na Super Bowlu i jako sam sretna zbog toga, ali shvatim da sam Matta (Williamsa) izgubila kada sam prodala 10 milijuna albuma, s 30 milijuna izgubila sam Luca (Carla), a kada sam dobila film, otišao je Taylor. Ovo je treći put da mi je srce slomljeno - bila je potpuno iskrena Lady Gaga u dokumentarcu.

Linker
19. travanj 2024 00:09