AFP/Cropix
POVRATAK U PROŠLOST

Najzgodnija mama: Sofia Vergara oduševila objavom stare fotografije sa sinčićem

Glumica je sa svojim Instagram pratiteljima i obožavateljima podijelila fotografiju iz '90-ih koja prikazuje nju i njezinog danas 25-godišnjeg sina. I dok je ona na fotki ‘odrezala’ dječakova oca, Manolo je na svom profilu objavio fotografiju u cijelosti.

Lijepa mlada Sofia i beba koja izgleda kao da će svaki čas kihnuti – fotografija je to koja je danas nasmijala obožavatelje slavne glumice. Vergara se tako priklonila tzv. “Throwback Thursdayju”, trendu na društvenim mrežama koji podrazumijeva objavu starih fotografija. Sudeći prema ambijentu, obitelj se nalazi na rođendanskoj proslavi, a malenog u naručju drži njegov otac Joe Gonzales. Tih više detalja vidljivo je na profilu Manola Gonzalesa Vergare, 25-godišnjeg glumičinog sina koji je rođen kada je zvijezda TV serije Moderna obitelj imala samo 19 godina.

#tbt @manologonzalezvergara #barranquilla #the90s

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Naime, na fotografiji koju je objavila glumica vidljiv je samo dio muškarčeva lica, no Manolo je fotografiju objavio u cijelosti te je jasno da je riječ o njegovom tati Joeu Gonzalesu. Sofia i Joe u braku su bili tri godine, a razveli su se 1993. godine.

#TB to the first time I sneezed. #TBT #Achoo #SuchADelicateChild #WhyWasIDressedAsANapkin #StillTheFaceIMakeWhenISeeFreshPastries

A post shared by Manolo Gonzalez Vergara (@manologonzalezvergara) on

Manolo često prati svoju majku na razna svečana događanja, pa je tako i nedavno zaokupio pažnju javnosti pojavivši se na dodjeli nagrada Emmy.

Splash News

Linker
20. travanj 2024 11:42