Getty Images
novi detalji

Nastavlja se saga o razvodu omiljenog holivudskog para

Kada su milijuni u pitanju, nije neobično da brakorazvodne parnice traju mjesecima, a ništa drugačije nije niti u slučaju nekadašnjeg zlatnog para Hollywooda, Angeline Jolie i Brada Pitta.

Nakon gotovo pet mjeseci međusobnog blaćenja u medijima par je jučer putem svog glasnogovornika dao zajedničku izjavu o tome kako će sve detalje o svom razilasku od sada nadalje držati za sebe, a parnica će se voditi iza zatvorenih vrata.

"Obje stranke, kao i njihovi odvjetnici, potpisali su ugovore o povjerljivosti podataka kako bi sačuvali privatanost svoje obitelji, primarno djece. Tim su ugovorom zaštićeni svi sudski spisi, a par je angažirao i privatnog suca kako bi sve svoje razmirice razriješili u najkraćem mogućem roku", stoji u izjavi.

Par koji se zbližio 2005. na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" zahtjev za razvodom braka podnio je u rujnu, a najveći kamen spoticanja u brakorazvodnoj parnici su upravo njihova djeca, to jest, skrbništvo nad Maddoxom (15), Paxom (13), Zaharom (11), 10-godišnjom Shiloh te osmogodišnjim blizancima Knoxom i Vivienne. Za njihovo troje posvojene te troje zajedničke djece trenutačno se skrbi Angelina Jolie, a njezin uskoro bivši suprug smije ih viđati isključivo pod nadzorom.

O tome koliko ih razvod iscrpljuje, svjedoči i njihovo fizičko stanje. Naime, Brad Pitt nikada nije bio mršaviji i djeluje kao da je u tih pet mjeseci ostario desetak godina, dok se Angelina u javnosti gotovo i ne pojavljuje.

Profimedia
Nikad mršaviji Brad Pitt na dodjeli Zlatnih globusa


Linker
20. travanj 2024 12:22