Getty Images
Nevolje u raju

Nema kraja neugodnim situacijama između Melanije i Donalda Trumpa

Njihov brak traje 12 godina, a otkad žive u Bijeloj kući pod povećalom su javnosti, pa njihove zajedničke nastupe analiziraju i stručnjaci za govor tijela.

Nakon nesretnih poteza prve dame Amerike, koja je dva puta u službenim posjetima Izraelu i Italiji odgurnula ruku svog supruga kad ju je pokušao uhvatiti za njenu, slavnom se paru dogodio još jedan gaf. I to, naravno, pred brojnim okupljenima u vojnoj bazi "Joint Base Andrews" u Marylandu. Nesretni trenutak snimile su i kamere, a sve je počelo idilično. Uvodnim govorom Melania Trump (47)s velikim je zadovoljstvom najavila svojeg voljenog supruga, predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Donalda Trumpa (71).

WASHINGTON, DC - SEPTEMBER 15:  U.S. President Donald Trump and first lady Melania Trump depart the White House on September 15, 2017 in Washington, DC. Trump is scheduled to spend the weekend in New Jersey and next week in New York City attending the United Nations General Assembly. (Photo by Win McNamee/Getty Images)
Getty Images

Umjesto da joj na govoru, u kojem je izrazila veliku ljubav i poštovanje, zahvali poljupcem, ili barem zagrljajem, jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu odlučio se na rukovanje, kao da ga je najavila nepoznata žena, a ne vlastita supruga. Kao da to nije bilo dovoljno neugodno, političaru se očito učinilo da se prva dama nećka oko odlaska te mu pokušava oduzeti značajne minute pred kamerama, pa ju je poslao da se sjedne te ju prilikom silaska s pozornice i odgurnuo. Neugodan trenutak zabilježen kamerama uskoro je postao hit na društvenim mrežama, a svi su složni samo u jednome - ovime su supružnici uspjeli nadmašiti sve neugodne situacije od inauguracije u siječnju ove godine.

Linker
20. travanj 2024 05:26