Profimedia, INSTAR Images
VRIJEME LETI

Neprepoznatljiva Cameron Diaz ne trudi se sakriti godine

Simpatična, prizemna, slatka i duhovita, 44-godišnja američka glumica oduvijek je vjerna sebi i baš zbog toga miljenica je medija, ali i publike diljem svijeta. Svakodnevne životne situacije i ne baš zavidne outfine nerijetko dijeli s javnošću, pokazujući time da je baš poput svake od nas.

Poput svih žena, i slavna glumica ponekad ima svoje dobre i lošije dane po pitanju izgleda, pa je tako proteklog tjedna u Los Angelesu zapažena u svojem ne baš najboljem izdanju. Umorna i neraspoložena, raspuštene kose s vidljivim izrastom, ali i s minimalnim make-upom na licu, glumica se odjevena u traperice i košulju uputila na poslovni sastanak.

Exclusive, Los Angeles, CA - 8/18/2017 - Cameron Diaz Carrying a Glass Water Bottle as she Arrives for a Meeting

-PICTURED: Cameron Diaz
-, Image: 346026325, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Glumica Cameron Diaz fotografirana pri dolasku na sastanak u Los Angelesu 18. kolovoza

Exclusive, Los Angeles, CA - 8/18/2017 - Cameron Diaz Carrying a Glass Water Bottle as she Arrives for a Meeting

-PICTURED: Cameron Diaz
-, Image: 346026335, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Glumica Cameron Diaz fotografirana pri dolasku na sastanak u Los Angelesu 18. kolovoza

Sudeći po izrazu lica, tema spomenutog sastanka nije ju previše oduševljavala. S obzirom na to da je zadnji film, dramsku komediju Annie, snimila još 2014. godine, glumica je svoj život očito odlučila maksimalno pojednostaviti i posvetiti se obitelji i prijatelji. Uz odnos s Drew, često tako spominje i svoj sretan brak s glazbenikom Benjijem Maddenom za kojeg se udala 2015. godine.

*EXCLUSIVE* Beverly Hills, CA  - Cameron Diaz and Benji Madden show some PDA after lunch at Bouchon. The two are in a good mood as they head to All Saints for some after lunch retail therapy.

Pictured: Cameron Diaz, Benji Madden

BACKGRID USA 5 JUNE 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 335203434, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Američka glumica Cameron Diaz u šetnji sa suprugom Benjijem Maddenom u lipnju 2017.

Na medijske upite zašto je na brak čekala tako dugo, nekog tko bi bio moj suprug. Da, imala sam dečke ranije. Ali, postoji doista velika razlika između nekoga tko vam može biti dečko i nekoga tko vam može biti suprug. Moj Benji životni je partner u svakom smislu. Iako smo vrlo različite osobe, dovoljno smo jedan drugome i neobični da bismo si bili zanimljivi, no ono što je najbitnije – dijelimo iste vrijednosti – izjavila je nedavno glumica zaključivši kako je njezin suprug prvi muškarac koji joj je uspio pokazati kako je to biti jednak dio jednog dubokog ljubavnog odnosa.

Linker
16. travanj 2024 00:01