Instagram
Transformacija

Neven Ciganović ima jedan veliki razlog zašto je ovo napravio od svog tijela

Pomalo ekscentričan, no nadasve simpatičan, Neven Ciganović u svom je javnom životu našao savršen balans hodanja po rubu skandaloznosti, taman toliko da dušebrižnike potakne na razmišljanje, ali i da uživa u životu punim plućima - što nema ni želju ni potrebu skrivati. Za portal Gloria.hr otkrio je zašto se opet diže prašina oko njegova novog izgleda te u kakav će kontroverzni reality show uskočiti najesen.

Ovih se dana opet priča da se popularni hrvatski stilist i društveni kroničar podvrgao estetskim operacijama. No, u našem razgovoru, Neven Ciganović je već u startu pobio sva nagađanja.

'Nikakve nove plastične operacije nisu u pitanju, za sve su krivi brkovi!', uzvratio nam je smijući se i pojasnio: 'Dugo sam vremena nosio brkove pa kad sam ih krajem travnja konačno obrijao, komentari se nisu prestali nizati. Od toga da sam imao nove operacijske zahvate na licu, do banalnih komentara poput primjerice onog da sam izbijelio zube – sve je bez brka došlo u prvi plan i ljudi su svašta nagađali, no ništa od toga nije istina, samo sam im bez brkova bio čudan i drugačiji, a nisu iz prve shvatili zašto. Radio sam samo korekciju kapaka kod Dinka Tončića.'

Spica / Zagreb 28.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Neven Ciganovic
Maja Jurović

'Moje operacije nisu tajna, uvijek sam ih javno iznosio, no u posljednje vrijeme ništa nisam korigirao.', iskreno je dodao.

Otkrio nam je i dodatan razlog svog novog izgleda, a on se krije u promjeni Nevenove kilaže. Naime, primjenjujući tzv. liposukcijsku dijetu, Neven je izgubio gotovo devet kilograma u samo dva tjedna i sve je svoje snage usmjerio na oblikovanje tijela te postao gotovo ovisan o vježbanju u teretani koju pohodi otprilike pet puta tjedno.

Instagram

'Kampanjac sam po pitanju vježbanja i dijeta. Sad sam konačno našao savršenu kombinaciju liposukcijske dijete koja se zasniva na konzumiranju prirodnih preparata stvorenih na biljnoj bazi koja stvara osjećaj sitosti. Dijeta funkcionira u nekoliko faza, ali najbolja njezina stavka je da navečer možete jesti koliko želite, no uglavnom meso i povrće, svakako izbjegavajući šećere i ugljikohidrate.', opisao nam je 46-godišnjak svoj dijetni režim i naglasio kako je ova dijeta idealna jer njome ne gubite snagu, što je njemu vrlo bitno jer ne umanjuje želju za vježbanjem u teretani.

Instagram

Ljeto je, kaže, uvijek dobar razlog za dovođenje tijela u formu, a za svoj izgled ima dodatan motiv. Najesen će sudjelovati u reality showu američke produkcije pod nazivom Kuća lutaka.

Sudionici realityja su zaljubljenici u plastične operacije, a show će, tvrdi Neven, odskakati iz svih dosad viđenih okvira. Sebe smatra najbenignijim sudionikom, a razumljivo je i zašto, jer, dok naše boje brani Neven, s druge ga strane dočekuje, primjerice, 36-godišnji Justin Jedlica, Amerikanac u medijima poznat pod nadimkom Ken.

Instagram

Inače, Neven se s Justinom poznaje već dulje vremena, a za spomenuti show su prije nekoliko mjeseci u Melbourneu već snimili dio materijala. Uz Justina, Ciganovića dočekuje i Pixiee Fox, Šveđanka koja je izvadila šest rebara kako bi imala što manji struk, a nazivaju ju živućom Jessicom Rabbit.

Instagram

Linker
27. ožujak 2024 15:32