Profimedia, Album
Sasvim otvoreno

Nicole Kidman: 'Osjećala sam se poniženo i slomljeno, neopisivo sam bila ljuta'

Utjelovljenje žene u nasilnom braku u hit drami "Male laži" oskarovki Nicole Kidman je vrlo teško palo, a slavna glumica je otkrila kako bijes koji je osjećala nije nestajao niti kada bi otišla sa seta.

Utjelovljenje žene u nasilnom braku u hit drami "Male laži" oskarovki Nicole Kidman je vrlo teško palo, a slavna glumica je otkrila kako bijes koji je osjećala nije nestajao niti kada bi otišla sa seta.

- Otišla sam kući i bacila kamen kroz staklena vrata. Očito sam taj bijes zbog svega što se događalo držala u sebi – otkrila je Nicole Kidman u intervjuu za Hollywood Reporter. U hit drami je utjelovila Celeste, bivšu odvjetnicu zatočenu u nasilnoj vezi sa suprugom Perryjem, kojeg je utjelovio Alexander Skarsgard. Australska glumica već je ranije priznala da je uzimala lijekove protiv bolova nakon snimanja tih mučnih scena, a tijelo joj je bilo prekriveno masnicama. Osim toga, snimanje je ostavilo posljedice i na njezino emocionalno stanje.

- Sjećam se kako ležim na podu samo u donjem rublju u posljednjoj epizodi, nakon što me Skarsgard doslovno bacao na sve strane. Samo sam ležala, nisam mogla ustati. Nisam niti željela. Sjećam se kako bi Jean-Marc (redatelj Vallee) dolazio i pokrivao me ručnikom između scena. Osjećala sam se potpuno poniženo i slomljeno, ali sam bila i neopisivo ljuta - kazala je slavna glumica, a da je sve to snažno utjecalo na nju potvrdila je i njezina kolegica iz serijala te producentica Reese Witherspoon. Ona se prisjetila njezinog poziva nakon cjelodnevnog snimanja.

USA. Nicole Kidman and Alexander Skarsgard in the ©HBO new series : Big Little Lies (2017). 
Plot: Tells the tale of three mothers of first graders, whose apparently perfect lives unravel to the point of murder. 
Captioned 17th March 2017., Image: 325670868, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Landmark
Profimedia, Landmark

- Nazvala me i rekla: "Upravo sam učinila najluđu stvar. Nisam mogla ući u svoju hotelsku sobu i bacila sam kamen kroz staklo. Ja ne radim takve stvar" – prisjetila se Witherspoon njezinog uznemirujućeg poziva nakon snimanja jedne od užasnih scena, koje su jednako teško padale i Keithu Urbanu, suprugu Nicole Kidman. Masnice po njezinom tijelu najviše su ga uznemiravale, ali znao je da se radi o projektu i da je njegova supruga umjetnica koja će učiniti sve kako bi u potpunosti gledateljima predočila lik koji glumi.

4-4-2017

Nicole Kidman on the TV show
Profimedia, Planet

Linker
26. travanj 2024 01:04