NEODLUČNA

Nikolina Pišek promijenila imidž i pokazala lice bez šminke

Poznata voditeljica ovog ljeta doista uživa, a uživaju i pratitelji njezinih društvenih profila. Zavodničkih fotografija ne nedostaje, a posljednja od njih prikazuje voditeljicu u rijetko viđenom izdanju – bez šminke, s dioptrijskim naočalama na licu i najnovijom bojom kose.

I dok je nedavno javnost obavještavala o svom uživanju u Saintu Tropezu gdje je sudjelovala na glamuroznoj humanitarnoj večeri u organizaciji holivudskog glumca Leonarda DiCaprija, voditeljica se danas pohvalila nešto skromnijom, ali ne manje zanimljivom fotografijom.

Ovog puta bez mini haljinice i preplanulih dugih nogu, ali s istaknutim dekolteom, nenašminkanim licem i naočalama za vid, Nikolina je zaokupila pažnju svojih obožavatelja te u samo nekoliko sati prikupila više od 2600 lajkova i komentara.

Just morning blindness... world through -7.5 lenses

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

I dok je prije samo nekoliko tjedana objavila video iz salona za njegu kose na kojem je vidljivo da je postala plavuša, sudeći prema najnovijoj fotografiji, poznata voditeljica ovih je dana ipak odlučila biti crvenokosa zavodnica.

Once upon a time I said I would never go blonde. Well.... having a strong character is not one of my characteristics.

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Linker
17. travanj 2024 03:31