Pippa Middleton i James Matthews
 REUTERS
Tetiaroa

Pippa Middleton baš zna uživati! Pogledajte gdje je pobjegla na medeni mjesec

Nakon raskošnog vjenčanja, vrijeme je za jednako raskošan medeni mjesec: novovjenčani par Pippa Middleton i James Matthews pobjegao je na otok koji je nekada bio u vlasništvu holivudskog glumca Marlona Branda.

Nakon raskošnog vjenčanja koje je održano 20. svibnja u crkvi sv. Marka u Englefieldu, mlađa sestra vojvotkinje Catherine i njezin suprug James Matthews odlučili su pobjeći daleko od svega i uživati u prvim danima braka.

Već dan nakon svadbe, bračni par je viđen u Los Angelesu na svojem putu prema odredištu: otoku koji je dio Francuske Polinezije, a koji je bio u vlasništvu glumca Marlona Branda sve do 2004. godine, odnosno do njegove smrti. Pippa i James će tjedan dana uživati u čarima otoka Tetiaroa u resortu imena The Brando, koji nudi sve što bi netko na medenom mjesecu mogao poželjeti. Nekada je otok bio korišten kao mjesto za odmor kraljevima Tahitija, ali nakon što ga je Marlon Brando kupio 1967. godine postaje ekološki resort. Sastoji se od 35 vila koje imaju svoj bazen i komadić privatne pješčane plaže.

, Image: 51877154, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

, Image: 314948361, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Otok je idealan za različite aktivnosti u vodi pa je odličan odabir za sportski par kakav su Pippa i James. Noćenje nije nimalo jeftino: kreće se od 2700 dolara po noćenju, ali za tu cijenu će se moći u potpunosti odmoriti jer im je osoblje na raspolaganju 24 sata, a privatnost je zajamčena.

Linker
14. travanj 2024 16:29