Instagram
LJEPOTA PROMJENE

Pjevačica na dan slavlja: 'Prestala sam raditi, promijenila adresu, dobila i izgubila 20 kg, a evo i njega...'

Samo mame znaju koje sve promjene beba može unijeti u život. Muke, odricanja, promjenu tijela, pa i osobnosti, ženama za njihovo dijete ništa nije teško ni strano, koliko god ponekad zastrašujuće djelovalo. I glumica Vanda Winter sve je to nedavno iskusila, a današnjom objavom na Instagramu raznježila je srca mnogih.

I dok je proteklih godina, razumljivo, na svoj rođendan upravo ona bila glavna zvijezda, od ove se godine baš sve promijenilo. Proslavivši 33. rođendan sa sinčićem u naručju, lijepa glumica s prijateljima i pratiteljima podijelila je svoje viđenje majčinstva.

'Točno na današnji dan prošle godine muž i ja postali smo svjesni da nam kroz 9 mjeseci stiže društvo. I evo ga s nama! Smješka se, guguće, diže glavicu, obožava kad mu se pjeva i broji sitno do puna 4 mjeseca. Potaknuo je brojne promjene u našim životima, od toga da sam prestala raditi, počela šetati, promijenila adresu, te dobila i izgubila 20kg. No, najvažnije od svega - ušla sam u simbiozu s najslađim bićem u Svemiru. Eto, zato mi je ovaj rođendan bolji od svih drugih! Pusa iz našeg parkića! I da - osim što srdačno zahvaljujem na svim ovogodišnjim čestitkama (izlajkat ću vas noćas kad Bebonja zaspi), posebno pozdravljam sve one koji su mi dobrim željama 'utrli' zadnjih godinu dana! Bome, hvala!', napisala je glumica ispod fotografije sa četveromjesečnim Fabijanom.

Točno na današnji dan prošle godine muž i ja postali smo svjesni da nam kroz 9 mjeseci stiže društvo. I evo ga s nama! Smješka se, guguće, diže glavicu, obožava kad mu se pjeva i broji sitno do puna 4 mjeseca. Potaknuo je brojne promjene u našim životima, od toga da sam prestala raditi, počela šetati, promijenila adresu, te dobila i izgubila 20kg. No, najvažnije od svega - ušla sam u simbiozu s najslađim bićem u Svemiru. Eto, zato mi je ovaj rođendan bolji od svih drugih! Pusa iz našeg parkića! I da - osim što srdačno zahvaljujem na svim ovogodišnjim čestitkama (izlajkat ću vas noćas kad Bebonja zaspi), posebno pozdravljam sve one koji su mi dobrim željama "utrli" zadnjih godinu dana! Bome, hvala! #rođendanskiselfie #33 #actresslife #motherhood #vandawinter #ljeto2017

A post shared by Vanda Winter (@vandawinter148) on

Inače, ponos i sreća mlade mame često su vidljivi u njezinim Instagram objavama. Imali smo tako prilike saznati koje su mališanove omiljene navike, kako on i mama provode prve zajedničke dane i koji je njezin stav o dojenju. Objavivši nedavno fotografiju na kojoj svojoj bebu hrani u centru Zagreba, jasno je dala do znanja što misli o toj često spominjanoj temi i time se pridružila mnogim slavnim mamama koje potiču dojenje u javnosti.

'Papamo ispred HNK, omotani u note... jer nikad nije rano za početak', napisala je tad pokraj fotografije koju je objavila na Instagramu kad je dječačić imao dva i pol mjeseca. Maleni Fabijan Vandino je prvo dijete i plod njezine ljubavi sa suprugom Ivanom Parlovom za kojeg se udala u prosincu 2015. nakon dvogodišnje veze.

Linker
18. travanj 2024 02:58