Getty Images
KRALJ ROCKA

Pobornici teorija zavjere imaju novi 'dokaz' da je Elvis živ

Pobornici teorija zavjere koji su uvjereni da je Elvis Presley još uvijek živ pronašli su novu fotografiju koja, po njihovom mišljenju, samo potvrđuje ovu bizarnu teoriju.

Iako je Elvis Presley službeno preminuo od srčanog udara 16. kolovoza 1977. u 42. godini, neki obožavatelji tvrde da je odglumio vlastitu smrt kako bi mogao živjeti bez publiciteta i stalne izloženosti oku javnosti.

Nova fotografija, koja je snimljena 8. siječnja na obljetnicu Elvisovog rođendana u Gracelandu, podijeljena je na Facebook stranici Evidence Elvis Presley is Alive. Na njoj je krupni muškarac s bijelom bradom za kojega dio obožavatelja tvrdi da bi mogao biti prerušeni slavni pjevač. Zaštitari u gornjem lijevom kutu slike ga navodno "čuvaju" kako bi zaštitili njegovu anonimnost.

Evidence Elvis Presley is Alive Facebook page

Inače, Elvis je nedavno srušio rekord u broju albuma samostalnog izvođača koji su bili na prvom mjestu službene britanske ljestvice. Posljednji Elvisov album "The Wonder of You" preskočio je nove albume Lady Gage i Michaela Bublea i postao njegov trinaesti album na broju jedan.

Oko određenog broja preminulih glazbenika konstantno se pletu teorije zavjere i dio obožavatelja tvrdi da nisu pokojni već da su se samo u potaji povukli u anonimnost. Uz Elvisa, junaci takvih priča su često John Lennon, Jimi Hendrix, Jim Morrison i 2Pac.

Linker
19. travanj 2024 09:22