CROPIX
CROPIX

ŽIVJELI MLADENCI!

Pogledajte vjenčanicu u kojoj se Izabel zaklela na vječnu ljubav Mateu Kovačiću

U bajkovitoj vjenčanici stala je 23-godišnja Izabel Andrijanić uz bok svom zaručniku, nogometašu Mateu Kovačiću, pred oltarom u Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Svoju su sedmogodišnju ljubav brakom okrunili pred bliskim članovima obitelji i brojnim prijateljima među kojima je bilo i poznatih lica.

Hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Real Madrida, 23-godišnji Mateo Kovačić i njegova zaručnica Izabel Andrijanić bračne su zavjete razmijenili večeras u kasnim popodnevnim satima u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Nogometaš i njegova draga zajedno su se uputili do crkve oldtimer automobilom, a mladenku je do oltara doveo otac. Upravo ih uz tu crkvu vežu najslađe uspomene, jer su se ondje upoznali i zaljubili još dok su bili srednjoškolci. On je tada bio ministrant, a ona je pjevala u župnom zboru Lilium i njihovi su susreti polako prerastali u ljubav.CROPIX


CROPIX


CROPIX


CROPIX


CROPIX


CROPIX


Brojne poznate dame, ali i mladenkine djeveruše (čiji su outfiti bili usklađeni) blistale su u otmjenim toaletama, no nitko nije uspio zasjeniti Izabel koja je odabrala modernu vjenčanicu s otkrivenim ramenima i dugačkim šlepom. Perfektan make-up i lijepe crte lica došle su do izražaja jer je svoju bujnu kosu stilizirala u polupodignutu frizuru. Mateo je, pak, za najvažniji dan u životu, ostao vjeran klasici te je izabrao trodijelno crno odijelo s leptir mašnom i lakirane cipele.

Uzvanici su došli ne samo iz svih krajeva Hrvatske, već i iz inozemstva. Razmjeni bračnih zavjeta i slavlju ljubavi svjedočili su tako i Marcelo Vieira Da Silva Junior sa suprugom i djecom, koji je nekoliko dana uoči vjenčanja boravio u Dubrovniku, te hrvatski reprezentativci Ivan Perišić sa suprugom Josipom i Vedran Ćorluka s djevojkom Frankom Batelić.

CROPIX


CROPIX


CROPIX


CROPIX


CROPIX


Gosti su se nakon crkvene ceremonije uputili na slavlje u zagrebački hotel Westin.

Slijedi medeni mjesec, a potom se treba vratiti klupskim obvezama. Posao u Madridu čeka i Izabel koja se se starijom sestrom Ivanom ondje bavi proizvodnjom opreme za novorođenčad od ekoloških materijala Lunilou.