Profimedia/Everett
moderna bajka

Princ Harry i Meghan Markle: Kraljevsko vjenčanje na pomolu?

U vezi su tek nešto manje od godinu dana (barem koliko je javnosti poznato), a fanovi već planiraju veliko kraljevsko vjenčanje: glumici su odabrali haljinu, istražili koju će titulu dobiti udajom za princa Harryja, a i trbuh Meghan Markle je pod povećalom... Iako se mahom radi o trabunjanjima zaluđenika kraljevskom obitelji, izvor blizak paru otkrio je da tamo gdje ima dima, ipak ima i vatre.

Unatoč tome što su svega nekoliko puta uhvaćeni zajedno, veza između američke glumice i nekadašnje crne ovce britanske kraljevske obitelji vrlo je brzo postala vrlo ozbiljna, a izvor blizak paru za magazin US Weekly izjavio je da je gotovo sigurno da će par do ljeta biti zaručen. Nejasno je tko je zapravo taj izvor, no magazin ga opisuje kao "prijatelja" koji je dodao i kako su princ i glumica već odavno razgovarali o zajedničkoj budućnosti.

Najnoviji par na britanskom dvoru još uvijek nije komentirao svoju vezu, no Meghan Markle već neko vrijeme boravi u Velikoj Britaniji, a i upoznala je princa Charlesa, princa Williama i Kate Middleton kao i brojne druge članove kraljevske obitelji. Uz to, najavila je i odlazak iz serije The Suits u kojoj tumači glavnu žensku ulogu, a nosi i ogrlicu s inicijalima princa Harryja. Po svemu sudeći, možda ćemo već na jesen sjediti prikovani uz televizore i komentirati tko je što odjenuo na (drugo) vjenčanje stoljeća...

Linker
22. travanj 2024 10:35