EKSKLUZIVNO NA GLORIA.HR

Prvi pogledajte spot za pjesmu 'Srce moje' benda The Frajle

Ženski akustični kvartet The Frajle predstavlja videospot za romantičnu pjesmu s prizvukom tanga, ispjevanu kao zavodljivo šaputanje 'Srce Moje'. Ovo je i treći video uradak s novog albuma 'Ljubav na dar'. Redateljica spota je Mare Milin

Nježna kompozicija 'Srce Moje' dobila je video u kojem su četiri šarmantne dame predstavljene u različitim ulogama. Frajle su prikazane kao romantične, zavodljive i zabavne.

'Na samom snimanju bilo nam je jako zanimljivo. Svaka je svoju ulogu snimala zasebno, igrale smo se sa stilovima. Mare Milin je redateljica koja nas jako dobro poznaje i koja voli da svaka od nas pokaže svoju različitost, a isto tako je veliki esteta i voli se igrati sa stilovima, transformacijama, te kroz svoje umjetničko oko bira svaki kadar i točno zna što želi dobiti', ističu Frajle i dodaju: "Do sada nismo imale ovakav spot, nadamo se da će se publici svidjeti jer se nama jako sviđa".

Album „Ljubav na dar“, koji je objavljen u izdanju izdavačke kuće Aquarius Records, možete pronaći na prodajnim mjestima Tisak media, iNovine i Ini, a 12 kuna od svakog CD-a ide za specijalnu bolnicu Goljak.

Spot 'Srce moje' je već treći spot sa albuma Ljubav na dar koji je objavljen krajem travnja u izdanju Aquarius Recordsa.

Linker
17. travanj 2024 16:08