Profimedia, Zuma Press - News
NA METI KRITIKA

Prvi službeni portret Melanije Trump u sjeni 13-karatnog dijamanta

Iako su od svečane inauguracije prošla gotovo tri mjeseca, prvi službeni portret prve dame Sjedinjenih Američkih Država objavljen je tek sad i, kao većina poteza obitelji Trump, izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

Portret je snimio belgijski fotograf Benoit Mahaux u Bijeloj kući iako Melania Trump još uvijek nije tamo uselila. Naime, ona i Barron, 11-godišnji sin američkog predsjedničkog para, i dalje žive u njihovom luksuznom stanu u New Yorku, a očekuje se da će se pridružiti ostatku obitelji tek nakon završetka školske godine u lipnju.

April 3, 2017 - Washington, DC, United States of America - U.S. First Lady Melania Trump official portrait released by the White House April 3, 2017 in Washington, D.C. The 46-year-old former professional model is seen wearing a black ensemble and striking an assertive pose., Image: 327677088, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Melania Trump je za prvi službeni portret odabrala vrlo zatvoreni styling - crni blejzer i košulju - i zatvorenu pozu. Prekrižene ruke i ozbiljan izraz lica šalju poruku da je ona nedostupna - jednako kao i upečatljiv zaručnički prsten koji je na društvenim mrežama izazvao najviše rasprava. Cijena komada nakita kojim ju je Trump zaprosio 2004. godine kreće se oko 1.5 milijuna dolara, a radi se o prstenu s 13-karatnim dijamantnom koji ne možete ne zamijetiti na portretu. Osim prstena čije su nošenje brojni prozvali neukusnim, većina komentara na Twitteru odnosila se i na njezino pretjerano " ispeglano" lice, ali i na još jedno kopiranje bivše prve dame - ovog puta Nancy Regan.

Linker
19. travanj 2024 19:03