Na nedavnoj proslavi osvajanja Lige prvaka sa sinom i djevojkom Georginom Rodriguez
 REUTERS
NA NJENOJ RUCI PRSTEN...

Ronaldo i Georgina: Pala je konačna odluka?!

Strani mediji raspisali su se o zarukama jednog od najboljih nogometaša na svijetu koji, osim svojim uspjesima na nogometnom terenu, pozornost privlači i privatnim životom.

Ovog puta u fokusu se našao zbog prstena na ruci njegove djevojke Georgine Rodriguez (23) koji nikome nije promaknuo. Par očekuje prvo dijete zajedno pa nikoga ne bi začudilo da se Cristiano Ronaldo (32) odlučio na taj korak. Španjolska manekenka zanimljiv je modni dodatak pokazala na nogometnoj utakmici u Lisabonu: prsten s upečatljivim dijamantom znalci su procijenili na vrijednost od 150 do 200 tisuća funti. Takav tip dijamanta vrlo je popularan u svijetu slavnih pa smo ga već mogli vidjeti na rukama brojnih zvijezda kao što su dizajnerica Victoria Beckham, pjevačica Beyoncé i reality zvijezda Kim Kardashian.

Cristiano & Georgina ❤ It's that a engagement ring ❤

A post shared by Real Madrid Family (@realmadridfamily) on

September 18, 2017 - Na - Lisbon, 08/16/2017 - Sporting CP received tonight CD Tondela in the stadium of Alvalade, in game to count for 6Ă‚ÂŞ day of the First Liga 2017/18. Cristiano Ronaldo, Georgina, Image: 349748059, License: Rights-managed, Restrictions: * Portugal Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Portugalski nogometaš još uvijek nije komentirao medijske napise, što nije nimalo čudno s obzirom na to da svoj privatan život ne voli baš izlagati javnosti. Sa zarukama ili bez njih, Cristiano je presretan jer će se njegova obitelj uskoro proširiti. On je već ponosan otac sedmogodišnjeg Cristiana Ronalda Jr. te blizanaca Eve i Matea, koje mu je ranije ove godine rodila surogat majka, a sada je i četvrto dijete na putu – prvo za njega i njegovu Georginu.

Linker
23. travanj 2024 17:48