Livio Andrijic / Hanza Media
MALA-VELIKA PROMJENA IMIDŽA

RTL-ova voditeljica ima sasvim novu frizuru: 'Ošišala sam se nakon godišnjeg!'

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin ususret ljetu nije krila koliko trči na otvorenom i vježba u teretani ne bi li održala zdrav duh u zdravom tijelu. A kad je krajem lipnja na plaži osvanula u crvenom jednodijelnom badiću, bio je to prizor zbog kojeg je se ne bi posramili ni u Baywatchu! Nakon morskog predaha vratila se u radnu atmosferu u Zagrebu, ali si tu i tamo priušti male gušte, poput posjeta frizeru koji je ovih dana rezultirao novim imidžem – već dugo nije toliko skratila kosu! Za portal Gloria.hr je ispričala kako se odlučila na ovaj malo drastičniji rez, ali i kako s obitelji provodi ljeto.

'Ošišala sam se jer su mi se od sunca i soli na moru osušili vrhovi. Da, već dugo nisam imala baš tako kratku kosu, no ne čini mi se ovo kao neka drastična promjena', rekla je televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin i otkrila kako se obitelj provela na godišnjem odmoru koji je već iza njih.

'Naš je obiteljski godišnji odmor završio, suprug i ja vratili smo se poslovnim obavezama, a djeca su u vrtiću. Ljetovali smo na otoku Krku gdje imamo obiteljsku kuću', otkrila je voditeljica koja je većinu godišnjeg provela trčeći za svojih dvoje mališana koje odgaja u sretnom braku s Ivanom Jurkinom.

Instagram

Na pitanje voli li se na odmoru izležavati i čitati, nasmijala se slatko. 'Naravno da bih se voljela malo izležavati, ali to nije izvedivo. Paola ima šest godina, Ivano tri. Možete misliti koliko uspijem biti bez akcije. Cijele dane plivamo, trčimo, idemo na sladoled, a svaki dan još i kuham', rekla je Antonija koja se trudi na otoku nabaviti svježe, domaće namirnice i kad god je moguće izbjegavati velike trgovačke centre.

Kad je pak sunčanje u pitanju, cijela obitelj je radije u hladu. Ove je godine, ispričala nam je, prvi put isprobala sve popularniji pekmez za brže tamnjenje koji, kaže, sasvim izvrsno djeluje i kad se ne prži. 'Ne volim se pržiti, i bez toga se na moru može dobiti lijepu boju', rekla je.

Dan bi sretnoj obitelj počinjao poprilično rano, a budući da su po cijele dane bili u nekoj akciji, navečer su, kaže Antonija, jedva dočekali krevet. 'Ma kakav večernji izlazak, nekoliko puta smo malo prošetali gradićem, inače smo već u pola deset bili 'u krpama', otkrila je.

Linker
20. travanj 2024 05:15