Maja Jurović / Hanza Media
SPORTSKA VEZA

Sandra Perković iznenadila fotografijom: Konačno je potvrdila da ima novog dečka

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja o statusu njezine veze s Edisom Elkasevićem, čini se da je naša sportašica napokon odlučila stati šuškanjima na kraj i potvrdila da ima novu ljubav.

Na pitanja o vezi s Edisom Elkasevićem svih ovih mjeseci nije željela odgovarati. Napisi da je njihovoj ljubavi došao kraj krenuli su nakon što se Sandra Perković nekoliko puta u javnosti pojavila bez njega, na fotografijama na njezinom Instagramu nije ga bilo, a i vidno je smršavjela. Ona je cijelo vrijeme govorila kako je on čovjek koji voli anonimnost, a i činjenica da joj je i dalje trener mnoge je uvjerila da je i njihov ljubavni odnos ostao nenarušen.

Ipak, Sandra se napokon oglasila: na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju koja je njezinim obožavateljima odmah zapela za oko. Sa statusom "Francuska ljubav" dala je sve do znanja - ponovno je zaljubljena. Na fotografiji snimljenoj u Nantesu Sandra sjedi pokraj svojeg novog dečka, rukometaša Jerka Matulića koji igra za francuski rukometni klub. S njima u društvu su i Sandrina prijateljica Eva Bašić te bosanskohercegovački rukometaš Senjamin Burić, a sudeći prema fotografijama društvo se u Francuskoj odlično zabavlja.

Fotografija para je mnoge iznenadila, a njezinu objavu, s hashtagom "My Boo Boo" mnogi su obožavatelji shvatili kao Sandrinu konačnu potvrdu da je odnos s Edisom već neko vrijeme isključivo poslovan.

Linker
16. travanj 2024 22:54