Getty Images
TEST PAMĆENJA

Sjeća li se Denzel Washington svih filmova u kojima je glumio?

Jedan od najizglednijih kandidata za Oscara u kategoriji glavne muške uloge ove godine je Denzel Washington za svoj portret Troya Maxsona u filmu "Fences".

Ovo je već šesta nominacija Denzela Washingtona, a dosad je osvojio dva zlatna kipića. Prvoga još 1989. za najbolju sporednu ulogu u povijesnoj drami "Rat za slavu", a drugi 2002. za glavnu ulogu u filmu "Dan obuke".

Denzel Washington ima vrlo bogatu karijeru, glumio je u gotovo pedeset filmova, a komičara Jimmyja Kimmela zanimalo je može li se slavni glumac prisjetiti svojih slavnih replika iz nekih od tih filmova. U svojem showu Jimmy Kimmel Live! postavio mu je svojevrstan test pitajući ga može li razlikovati rečenice koje je izgovorio u svojim filmovima od onih koje nije.

Kimmel, koji će i voditi ovogodišnju dodjelu Oscara, testirao je Washingtonovo pamćenje tako što mu je pokazao nasumično odabrane ljude koji čitaju odabrane citate, a glumac je trebao pogoditi jesu li to rečenice koje je on već bio izgovorio ili ne. Pogledajte koliko je bio uspješan u tom zadatku.

Linker
18. travanj 2024 16:57