Profimedia, AKM-GSI
NA SEDMOM NEBU

Slavlje u obitelji poznatog para: 'Još uvijek ne mogu skinuti pogled s tebe'

Ovo je, nema nikakve sumnje, najljepši rođendan u životu glumca Thomasa Sadoskija - upravo u ovoj godini oženio je ljubav svog života, holivudsku glumicu Amandu Seyfried, te postao otac njihove djevojčice.

Kad je velika ljubav u pitanju, nema dugog čekanja, barem ne za ovaj holivudski par! U rujnu prošle godine odjeknula je vijest da se glumački par, Amanda Amanda Seyfried i Thomas Sadoski, zaručio, ove godine u ožujku su se vjenčali, a već krajem istog mjeseca postali su roditelji djevojčice!

Par se upoznao 2015. godine kada su zajedno radili na predstavi The Way We Get By, no među njima je zaiskrilo nešto kasnije, na snimanju filma The Last Word. Vjenčali su se u tajnosti, sami s matičarem, tijekom izleta na selo.

I dok je za 41-godišnjeg glumca ovo drugi brak (prije toga bio je osam godina u braku s direktoricom castinga Kimberly Hope, 31-godišnjoj Amandi ovo je prvi brak.

Da još uvijek osjećaju leptiriće u trbuhu, glumica je pokazala javnom objavom – putem Instagrama čestitala mu je rođendan i pokraj zajedničke fotografije napisala: 'Još uvijek ne mogu skinuti oči s tebe. Sretan rođendan muškarcu mog života'.

Still can't take my eyes off you. Happy Birthday to the man of my life.

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Linker
25. travanj 2024 01:25