Profimedia, AKM-GSI
Rijetki dani kada je trijezna

Slavna ljepotica ponovno želi postati majka, ali prvo se mora izliječiti od alkoholizma

Američka manekenka, supruga pjevača Johna Legenda, htjela bi ponovno postati majka, ali se prije toga mora izliječiti od alkoholizma - jer su rijetki oni dani čiji kraj dočeka trijezna.

Prije sam mislila da je ludo ići nekamo potpuno trijezan. Ali sada sam shvatila. Moram se promijeniti jer ne želim biti takva osoba - izjavila je nedavno američka manekenka Chrissy Teigen (31) priznajući da je postala ovisna o alkoholu. Majka jednogodišnje Lune, koju je dobila u braku s pjevačem Johnom Legendom (38), odlučila se izliječiti, a na to je motivira i želja za još jednim djetetom. Lunu je par dobio postupkom potpomognute oplodnje i to nakon što su devet godina pokušavali postati roditelji. I drugo će dijete morati začeti na isti način, a da bi se podvrgnula zahtjevnom postupku, mora prestati piti alkohol, pogotovo zato jer već nekoliko mjeseci uzima lijekove protiv postnatalne depresije i tjeskobe.

MANHATTAN, NY - APRIL 25, 2017: Chrissy Teigen and John Legend seen leaving Time 100 Gala on APRIL 25, 2017 in New York, Image: 330308697, License: Rights-managed, Restrictions: *US MAGAZINES-PLEASE REPORT USAGE* 
**FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE**
***E-TABLET/IPAD & MOBILE PHONE APP***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Buzzfoto
Profimedia, Buzzfoto
Chrissy Teigen i John Legend odlaze sa zabave 25. travnja 2017.

- Navikla sam popiti čašu vina svaki put kad me šminkaju i dotjeruju za razne događaje. Onda bih prije showa popila još jednu čašu - i nastavila piti cijelu večer. Često bih se ponašala kao idiot i poslije se osjećala loše - kaže Chrissy, koja priznaje da “kad krene, ne može stati na jednoj čaši”. Manekenka je priznala da je uzrok tome možda i u genima, jer je u njezinoj obitelji bilo al­koholičara, a život u Los Angelesu, gdje je neprestano okružena pićem i ljudima koji piju, nije od pomoći pri odvikavanju. Zato je ovo ljeto provela putujući sa suprugom i kćeri po svijetu te se pohvalila da na odmoru na Baliju nije popila ni kap alkohola.

- Sve je bilo prekrasno. Budila sam se osjećajući se odlično. Bila sam tako sretna - kazala je Chrissy, koja taj osjećaj želi zadržati i u budućnosti. U tome joj pomaže i suprug kojeg je upoznala 2007. na snimanju njegovog videa za pjesmu “Stereo”. Vjenčali su se 2013. u Villi Pizzo na obali jezera Como u Italiji, a iste joj je godine Legend posvetio pjesmu “All of Me”. Da sreća bude potpuna, nedostajalo je samo dijete. Dobili su ga, ali kad je u jednom intervjuu priznala da su ona i Legend mogli birati između muškog i ženskog oplođenog jajašca i da su se odlučili za djevojčicu, mnogi su je kritizirali da nije prirodno birati djetetov spol i optuživali je za humani genetski dizajn.

Chrissy Teigen at arrivals for 71st Annual Tony Awards - Arrivals, Radio City Music Hall, New York, NY June 11, 2017., Image: 336589564, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; John Nacion/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

VRISAK NA PODU

No Chrissy Teigen naviknula se na to da je često napadaju jer je i sama britkog jezika i nikom me ostaje dužna. Ove godine javnost je zabavljala njezina prepiska s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, kojem je na njegovom Twitteru napisala da je “nacionalna sramota” i “71-godišnjak koji bi tre bao odrasti”. Trumpa je to toliko naljutilo da je u srpnju blokirao njezine poruke nakon što mu je napisala da ga nitko ne voli. U nedavnom intervjuu je, govoreći pak o estetskim operacijama, bez imalo srama priznala: “Sve je na meni lažno osim jagodica. Mislite li da se stražnjica poput moje dobiva napornim vježbanjem? Napravila sam čak i liposukciju pazuha”.

Chrissy Teigen releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, SIPA USA
Bračni par lani je dobio kćer Lunu

Venice, CA  - *EXCLUSIVE*  - Chrissy Teigen shows off her cleavage while out with her husband John Legend and their daughter Luna. Chrissy doesn't seem shy in her loose fitted wrap top which matched her pants and hair wrap. The family looks happy as they enjoy the sights in the picturesque city of Venice.

Pictured: John Legend, Chrissy Teigen

BACKGRID USA 6 AUGUST 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 344334534, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Mnogima je njezina iskrenost dosad bila simpatična, no nakon priznanja da previše pije na neke stvari počeli su gledati drugačije. Pri­mjerice, na njezin smiješni video koji je objavila nakon što se u ve­ljači pijana vratila kući s dodjele Grammyja. U njemu leži na podu i vrišti na supruga da joj skine skupocjenu ogrlicu koja joj se zapetljala u kosu. Nekoliko tjedana kasnije, na dodjeli Os­cara, kamera ju je uhvatila dok blaženo spava naslonjena na muževo rame. Snimku su njezini obožavatelji proglasili jednim od najzabavnijih trenutaka showa, no nakon nedavnog priznanja da je tada bila pijana, to im više nije toliko smiješno.

Linker
19. travanj 2024 02:01