Getty Images
BOTOKS I FACELIFTING

Slavni muškarci koji nisu uspjeli odoljeti plastičnim operacijama

Jedan od omiljenih holivudskih parova ove je godine šokirao objavom da se razvodi: Angelina Jolie i Brad Pitt nisu se razišli u prijateljskim okolnostima, a što se točno skriva iza jednog od najintrigantnijih prekida u Hollywoodu još je uvijek tajna. I dok se oni na sudu bore oko skrbništva nad svojih šestero djece, slavni glumac se usput malo uljepšava.

"Iznutra je mrtav, ali ne želi da se to primijeti pa se trudi da izgleda poput milijun dolara" – otkrio je jedan od njegovih prijatelja za RadarOnline koji piše kako se Pitt s razvodom suočava uz pomoć odlaska na tretmane botoksom i facelifting. S obzirom na to da mu se obiteljski život u potpunosti raspao, a ni poslovni mu ne cvjeta – njegov novi film "Allied" nije doživio uspjeh u kinima – Pitt je odlučio sačuvati barem svoj mladolik izgled. Da je prtljao po svojem licu potvrdio je i doktor: "Ožiljci uz njegovo uho otkrivaju znakove faceliftinga. Prilično je neuobičajeno da muškarac u svojim pedesetima ima tako definiranu čeljust".

Ipak, prvi navodi o njegovoj ljubavi prema zahvatima pojavili su se mnogo ranije, a o njegovom sumnjivo savršenom izgledu najviše se pričalo početkom ove godine na dodjeli nagrada Zlatni globus nakon čega su svi pričali o tome kako izgleda premlado za svoje godine, nazivali ga stvarnim Benjaminom Buttonom i šalili se da on ne stari – već postaje sve mlađi.

Ryan Gosling (L) and Brad Pitt present at the 73rd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 10, 2016.  REUTERS/Paul Drinkwater/NBC Universal/Handout For editorial use only. Additional clearance required for commercial orpromotional use. Contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of NBCUniversal content requires NBCUniversal's prior written consent. No book publishing without prior approval. TPX IMAGES OF THE DAY      - RTX21S7I
REUTERS

Ipak, je li itko mislio da je 53-godišnjak prirodno bez ijedne bore? Da najpoznatiji holivudski glumci jednostavno ne stare poput nas ostalih "smrtnika"? I dok većina govori samo o operacijama kojima se podvrgavaju glumice, poduža je i lista holivudskih muškaraca koji se boje starenja. Prisjetite se nekih od njih u galeriji - jedni su priznali, dok drugi još uvijek sve negiraju, unatoč očitome!

Linker
20. travanj 2024 04:27