Tomislav Krišto/Cropix
Strah i šok

Sonja Kovač iz Barcelone: 'Pitam se kada će se ovaj horor zaustaviti'

Svijet je užasnut novim terorističkim napadom u Španjolskoj, a putem društvenih mreža oglasila su se i brojna poznata lica koja su se tamo zatekla

'Upravo sam jutros stigla u Barcelonu i užasnuta sam događajem koji se dogodio prije nekoliko minuta na jednoj od mojih najdražih ulica na svijetu. Za sve koji ste mi pisali i brinuli se, dobro sam! Hvala bogu, imala sam previše posla pa sam bila u hotelskoj sobi i radila na računalu. Samo se pitam kada će se taj horor zaustaviti', napisala je zagrebačka modna blogerica Sonja Kovač (33) na svom Instagramu ovoga četvrtka u kasnim popodnevnim satima, nakon terorističkog napada u Barceloni koji se dogodio u poznatoj turističkoj ulici La Rambla koja je prepuna kafića, dućana i restorana.

I hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić koji igra za Barcelonu, a već godinama s obitelji živi na španjolskoj adresi užasnut je događajima te poziva na molitvu za Barcelonu, baš kao i njegov kolega Ivan Perišić.

.. #NoMoreTerrorism ..

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

Modna blogerica Petra Nižetić na Instagramu se oglasila riječima: 'Tražila sam fotografiju iz Barcelone i pronašla ovu gdje ModaKomoda blog u srcu La Rambla slavi svoj prvi rođendan, gdje se sadistički napad dogodio jučer. Osjećam se tako nestvarno. Može li me netko probuditi? Moje misli su s Barcelonom… sada i uvijek'.

Linker
19. travanj 2024 19:29