REUTERS
CARA DELEVINGNE

Stiže dokumentarni film o uspješnoj preobrazbi britanske manekenke

Nakon što je u kratkom vremenu postala jedna od najtraženijih manekenki i nosila kreacije svake značajne modne kuće, britanska manekenka Cara Delevingne odlučila se okušati u glumi – i u tome uspjela.

Iza nje već su četiri filma: "Paper Towns", "Pan", "Kids in Love" i "Suicide Squad", a već je snimila i "London Fields", "Tulip Fever", "Valerian" te "The City of a Thousand Planets" koji tek stižu u kina.

O njenoj uspješnoj tranziciji od supermodela do glumice u usponu sada će biti snimljen i dokumentaran film "The Cara Project", za koji definitivno ne nedostaje materijala. Njezin strelovit put do slave obiluje zanimljivim detaljima, a njezine obožavatelje sigurno će zanimati kako je Britanka postala najtraženiji model svoje generacije. Na dodjeli nagrada British Fashion Awards dvaput je proglašena modelom godine, bila je muza brojnim dizajnerima, među kojima i kralja mode Karla Lagerfelda, ali je unatoč svemu tome odlučila krenuti ispočetka u filmskoj industriji te sada u filmu "Tulipanska groznica" glumi uz bok oskarovki Aliciji Vikander.

Linker
20. travanj 2024 01:19