REUTERS
HUMANITARNI KONCERT

Suze za žrtve terorističkog napada: Ariana Grande okupila zvijezde na koncertu za Manchester

Ljubav i jedinstvo koje sada pokazujete su lijek koji svijet treba – poručila je pjevačica Ariana Grande svojim obožavateljima na koncertu One Love Manchester posvećen žrtvama terorističkog napada na njezinom nastupu u Manchesteru prije dva tjedna.

Optimizam je vladao Manchesterom puna tri sata na humanitarnom koncertu One Love Manchester koji je održan kao odgovor na teroristički napad 22. svibnja na koncertu američke pjevačice Ariane Grande. Iako su manje od 24 sata prije nastupa stigle vijesti o još jednom terorističkom napadu u Londonu, koncert nije otkazan jer su svi željeli poslati poruku da "se ne boje".

Show na kojem su se Ariani Grande pridružile brojne zvijezde kao što su Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Coldplay, Liam Gallagher i mnogi drugi rasprodan je u manje od šest minuta, a prikupljeno je više od deset milijuna dolara za žrtve terorističkog napada u kojem su ubijene 22 osobe, a ozlijeđeno ih je 116.

Ljubav i jedinstvo koje sada pokazujete su lijek koji svijet treba

Jedan od najkarizmatičnijih nastupa večeri bio je onaj Katy Perry s hitom "Roar", usred kojeg je pjevačica poručila svima da treba odabrati ljubav čak i kad je najteže. S obzirom na to da je koncert organizirala Grande, njezini hitovi su bili u fokusu, ali za veliko finale je odabrala pjesmu "Somewhere Over the Rainbow" koja je publiku, ali i nju, ganula do suza.

Linker
18. travanj 2024 22:21