NEODOLJIVA FOTOGRAFIJA

Tamara Ecclestone ne odvaja se od kćeri: 'To je čarobna veza između mene i moje male Fifi'

instagram
Bogata nasljednica vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Riječanke Slavice Radić nastavlja dokumentirati svoj odnos s trogodišnjom kćeri neodoljivim fotografijama na Instagramu.

Tamara Ecclestone (33) predstavila je novu kolekciju iz svoje linije za dječju njegu "Fifi and Friends" fotografijom na kojoj pozira sa svojom kćeri Sophijom. Ona je odjenula ružičastu boho haljinu s volanima i cvjetnim uzorkom, dok je njezina trogodišnjakinja pored nje u nježnoružičastoj haljini.

- Čarobna veza između mene i moje male Fifi. Ona je bila inspiracija za posljednju kolekciju i nadamo se da će vas očarati kao što je i nas – napisala je uz fotografiju Tamara koja je nedavno otkrila da se borila i još se uvijek bori s anksioznošću zbog straha od odvajanja od kćerkice.

Sve je započelo kada je postala majka, a pretvorilo se u svakodnevnu borbu zbog straha da joj je kćer u opasnosti.

- To je nešto na čemu moram poraditi i s čime se moram nositi. Nikada nisam bila anksiozna, sve dok nisam postala majka jer se sad bojim da će se mojoj Sophiji nešto dogoditi – kazala je Tamara koja je stalno zabrinuta za nju i da ne može podnijeti niti pomisao da bi joj se nešto moglo dogoditi, a da ona nije uz nju da je utješi.